Sunset Jazz Club Girona

 

December 2020

Sunset Jazz Club C/ Jaume Pons i Martí, 12

17004 Girona

info & booking: sunsetgirona@gmail.com

Saturday 5 december 6 PM and 8 PM  ·  indoors with limited capacity

HELENA ROSICH

Jazz & bossa novaHelena Rosich vocals

Joel Moreno guitar

La cantant Helena Rosich, amb la seva veu càlida i plena d'emotivitat, i el guitarrista Joel Moreno, amb la dolçor i l'elegància del fraseig de la seva guitarra, s'han trobat per compartir aquest concert. Cadascun amb el seu estil propi, amb el seu espai, arriben a un llenguatge comú, donant una particular empremta als temes de Jazz, Bossa Nova i Boleros.

admission: members 8 euros / non members 12 euros

Saturday 12 december 6 PM  ·  indoors with limited capacity

SABRINA BANFI

Cicle de professors

de l'Escola de Música

StGregoriSabrina Banfi vocals & guitar

L'Escola de Música StGregori ens proposa un nou cicle de concerts, en què acollirem de forma mensual solistes o grups formats pel seu professorat. Seran sempre en horari familiar per facilitar que els joves músics puguin venir a descobrir en concert el talent dels seus mestres.

La primera cita serà amb Sabrina Banfi, cantant i multiinstrumentista, que comptarà amb la col·laboració d'artistes convidats.

admission: members 5 euros / non members 8 euros

Saturday 19 december 6 PM and 8 PM  ·  indoors with limited capacity

IGNASI TERRAZA

JOSEP TRAVER &

HORACIO FUMERO

JazzIgnasi Terraza piano

Josep Traver guitar

Horacio Fumero bass

Us presentem un fantàstic grup on els tres instruments són acompanyants i solistes alhora, alternant-se els rols en un joc ple de complicitats. Una formació que de la mà de Nat King Cole, Art Tatum, Oscar Peterson i Ahmad Jamal, es va convertir en un dels trios clàssics de la història del jazz. El seu repertori inclou estàndards de jazz coneguts i temes propis que faran servir per destapar la seva creativitat, i per a dur-nos a descobrir nous paisatges sonors.

admission: members 10 euros / non members 15 euros

divendres 25 december 6 PM and 8 PM · indoors with limited capacity

THREE COOL CATS

JazzJuli Aymí clarinet & sax

Mikha Violin guitar

Doc Scanlon bass

Un any més us esperem per gaudir junts del tradicional concert de Nadal, amb el fantàstic grup que ens ha acompanyat els darrers anys. Des de la seva arribada a Barcelona, el contrabaixista i vocalista nord-americà Doc Scanlon és un dels principals animadors de l’escena del swing i el jazz tradicional de casa nostra. Els seus concerts són divertits i participatius, per passar una gran vetllada al ritme del jazz de principis del segle XX.

admission: members 10 euros / non members 15 euros

Saturday 26 december 6 PM and 8 PM  ·  indoors with limited capacity

CARLES BENAVENT TRIO

JazzRoger Mas piano

Carles Benavent bass

Aleix Tobias drums

El darrer concert d'un any excepcional no podia ser menys que extraordinari, i per això ens fa una il·lusió enorme poder rebre el trio de l'increïble Carles Benavent, un dels nostres músics favorits de tots els temps. És sense dubte un dels grans renovadors del baix elèctric, alhora que finíssim orfebre de melodies, que amb més de quaranta anys de carrera ha creat obres mestres com el disc Agüita que corre, i ha treballat amb llegendes com Paco de Lucía, Miles Davis o Camarón de la Isla.

admission: members 15 euros / non members 25 euros