Sunset Jazz Club Girona

 

April 2019

Sunset Jazz Club C/ Jaume Pons i Martí, 12

17004 Girona

info & booking: sunsetgirona@gmail.com

saturday 20 april 22 h

ROB GARCIA ILLUMINATION

JazzNoah Preminger sax

John O’Gallaher sax

Marcos Varela bass

Rob Garcia drums

Rob Garcia és un extraordinari baterista que ha tocat amb músics tan diversos com Joe Lovano, Wynton Marsalis o Woody Allen, i encapçala un súper quartet que reuneix dos dels saxs més representatius de l’escena underground de Brooklyn: John O'Gallagher, que ha fet carrera al costat de Kenny Wheeler o Maria Schneider, i Noah Preminger, un dels tenors més rellevants del nou jazz. Completa la formació el bassista Marcos Varela, un dels músics més solicitats a NYC. 

admission 12 euros

sunday 21 april 8.30 PM

JAZZ JAM SESSION

Jam SessionSébastien Falzon piano

TBA bass

TBA drums

Us convidem a aquesta nova jam session dedicada exclusivament al jazz, en que cada tercer sunday de mes col·laboraran músics catalans i francesos, coordinats pel pianista Sébastien Falzon, professor del Conservatori de Perpinyà. Una oportunitat per conèixer nous valors de les dues bandes de la frontera!

suplement 3€ (músics participants gratuït)

dijous 25 april 10 PM

SANTOS PUERTAS

AmericanaSantos Puertas vocals & guitar

Ens trobem davant d'un artista que té al cor la música d'arrel nord-americana, i que alhora s'ha obert camí cap a una proposta musical més personal. Santos Puertas es troba en un moment de confluència de maduresa i plenitud artística, i el disc que ens presentarà, inclou deu cançons: quatre són poemes musicats (dos de Pablo Neruda, un de Salvador Espriu i un d’Apel·les Mestres), i la resta, cinc temes amb lletra i música original, més una versió sobre un tema de l’argentí Roque Narvaja.

admission 6 euros

saturday 27 april 10 PM

PIERRE DØRGE & NEW JUNGLE ORCHESTRA

Jazz


Pierre Dørge guitar

Jakob Mygind sax tenor

Anders Barke sax & clarinet

Kenneth Agerholm trombone

Irene Becker piano & keyboards

Thommy Andersson bass

Martin Andersen drums

La Pierre Dørge & New Jungle Orchestra existeix des de 1980, formada per tocar músiques del món al més alt nivell. Amb una barreja de jazz i música asiàtica, africana i europea - i la bogeria en general - creen el seu propi univers dadaista, que dóna al públic una experiència única i extraordinària. En les seves actuacions no hi ha límits i l’alegria i l’humor sempre garanteixen un concert memorable. Imperdible!

admission 10 euros

thursday 18 april 10 PM

PAULA GRANDE

Jazz & FunkPaula Grande vocals & loops

Kquimi Saigi piano & keyboards

Vic Moliner bass

Arnau Figueres drums

Paula Grande ha editat dos discos d'estudi, "Viatge Interestel·lar" (2016, Little Red Corvette Records) i "Sóc" (2018, U98 Music) i ha obtingut diversos premis com el Montreux Jazz Voice Competition o Jazz Voices a Lituània. La seva carrera l'ha portat a barrejar diversos móns i fer de la música un camí de compromís a través de les seves lletres, els seus viatges, els seus raps... una mescla de paisatges que s'alimenta dels músics que l'acompanyen. 

admission 10 euros

DIA INTERNACIONAL DEL JAZZ

MO’ BETTER BLUES

Cinema VOSE


director   Spike Lee

música    Branford Marsalis

              Terence Blanchard

durada    129 minuts

protagonistes

               Denzel Washington

               Wesley Snipes

               Spike Lee

El director de cinema Spike Lee és un gran defensor i divulgador de la cultura afro-americana, i sens dubte el Jazz n’és una de les seves expressions més singulars. Aquest drama musical narra les complicacions de la vida del trompetista Bleek Gilliam, interpretat per Denzel Washington, i compta amb una banda sonora impressionant signada per Branford Marsalis i Terence Blanchard. Com a curiositat, hi podreu vocalsre actuar a Jeff Tain Watts, drums de la BSO, i a la cantant Abbey Lincoln. Sens dubte un dels millors films sobre el Jazz!

admission 5 euros

BARCELONA STREET PARADE

Marching Band -

Jazz tradicional


Ramon Quadrada trumpet

Francesc Puig clarinet

Òscar Font trombone

David Parras tuba

David Forns percussion

El Jazz és una música universal que va néixer de la unió de cultures i tradicions, i amb la celebració del Dia Internacional del Jazz es pretén difondre aquest estil de música i també els seus valors. Per començar aquesta jornada, la Barcelona Street Parade passejarà el seu jazz de Nova Orleans entre les parades del Mercat del Lleó, promet ser molt divertit! La mateixa formació actuarà al vespre pel Barri Vell fent aturades als establiments col·laboradors.

8.00 PM Cinema Truffaut - carrer del Portal Nou, 7

8.30 PM El Cafè - carrer Ciutadans, 1

MARCEL·LÍ BAYER & TONI SAIGI

Jazz - presentació del CD Two HorsesMarcel·lí Bayer sax soprano Toni Saigi Bayer piano elèctric

Two Horses (Underpool Records, 2019) és el primer disc d’aquest duet i ofereix catorze composicions de Bayer escrites per a l'ocasió, que van des de la balada elegant fins a la percussió de caràcter més animal, passant per zones de gran improvisació i espontaneïtat. En Marcel·lí compta amb la col·laboració del jove pianista revelació Toni Saigi. Creatiu, original, percussiu i amb una gran capacitat d'escolta, Saigi fa seva la música de Bayer i es posa al servei d'un repertori juganer i obert.

free admission

7.00 PM Rambla de la Llibertat - zona Quiosc

SWING COOKIES + HAPPY JAZZ BAND

Swing - Escola de Música de Sant Gregori


Miquel Ilaganm, Miquel Ordis, Maria Torres, Adrianna Hernández, Lola Muxach, Guillem Romera, Bernat Burjons i Laia Martinoy.


Genís Pujiula, Julia Artigas, Julia Macià, Pol Ridao i Joanna Sunyer.

Els components dels Swing Cookies i la Happy Jazz Band són alguns dels estudiants de jazz més joves de l’Escola de Música de Sant Gregori, un dels pocs centres on els més petits s’inicien amb el jazz en el món de la música, de la mà d’en Dani Alonso. En una jornada de celebració d’aquesta música universal, els garants del seu futur no hi podien faltar!

saturday 27 april

11.00 PM Sunset Jazz Club - carrer Jaume Pons i Martí, 12

TRAÇ & RAMON CARDO

Jazz - la música de Charles MingusRamon Cardo sax

Jep Perxés piano

Oriol Casadevall bass

Marc Clos drums

Ramon Cardo neix a Godella, València el 1962, on inicia la seva carrera musical als 9 anys. Estudia al Conservatori de València, completant la seva formació jazzística al Taller de Músics de Barcelona. Ha col·laborat amb músics com Tete Montoliu, Dave Liebman, Chano Domínguez, Lou Bennett, Idris Muhammad, Perico Sambeat o l’Orquestra de Cambra Teatre Lliure. Serà un gran honor rebre’l acompanyat del trio Traç per interpretar música de Charles Mingus. Imperdible!

free admission

12.00 PM (noon) Mercat del Lleó and at 7.30 PM itinerary through old town (begining at rambla de la Llibertat)

tuesday 30 april