Sunset Jazz Club Girona

 

Maig 2021

Sunset Jazz Club C/ Jaume Pons i Martí, 12

17004 Girona

informació i reserves: sunsetgirona@gmail.com

DIA INTERNACIONAL DEL JAZZ 2021

MILES AHEAD

Cinema VOSE

Estats Units 2015

durada: 1 h 40 m


Al cim d'una brillant carrera al capdavant de l'avantguarda del jazz, Miles Davis (Cheadle) desapareix de l'escena durant cinc anys a finals dels '70. Atrinxerat a casa seva, adolorit i amb la veu minvada per les drogues, viu turmentat pels fantasmes del passat. És llavors quan irromp a la seva vida el reporter musical, Dave Braden (Ewan McGregor), i tots dos emprenen una aventura per intentar recuperar una cinta sostreta que contenia l'enregistrament de les últimes composicions de l'artista.

entrada: socis 2,5 euros / no socis 5 euros

divendres 30 abril 19.00 h  ·  a l'escenari interior amb aforament limitat

EL JAZZ EN TEMPS DE PANDÈMIA

Taula rodona amb Vicenç Mènsua, Pere Pons, Ramon Prats, Carles Fontfreda

i Jordi Falgàs.

Interessantíssima trobada en format tertúlia amb figures importantíssimes del jazz del nostre país, com són: Ramon Prats, músic; Pere Pons, responsable del programa L’Home del Jazz de Ràdio 4; Carles Fontfreda, codirector del programa A pas de Jazz de Ràdio Olot, i els crítics especialitzats Jordi Falgàs i Vicenç Mènsua, col·laboradors de les històriques revistes Jaç i Cuadernos de Jazz.

gratuït amb reserva prèvia

dissabte 1 maig 20.00 h  ·  a l'escenari interior amb aforament limitat

CESC ADROHER &

JAUME LLOMBART

JazzCesc Adroher guitarra

Jaume Llombart guitarra

Cesc Adroher i Jaume Llombart són dos dels grans guitarristes de casa nostra -indubtablement dos dels nostres favorits-, i  en ocasió del Dia Internacional del Jazz ens presentaran al Sunset el seu duet inèdit. Recuperem d'aquesta manera un concert que ja l'any passat va crear molta expectació entre els aficionats, però que es va haver de suspendre pel confinament. Amants del jazz i la guitarra no us podeu perdre aquesta estrena!

entrada: socis 6 euros / no socis 10 euros

dijous 29 abril 19.30 h  ·  a la seu provisional del Cinema Truffaut

diumenge 2 maig 18.00 h i les 20.00 h  ·  a l'escenari interior amb aforament limitat

JEAN TOUSSAINT QUARTET

JazzJean Toussaint saxo

Antonio Mazzei piano

Horacio Fumero contrabaix

David Xirgu bateria

Conegut per molts gràcies a haver militat en els fabulosos Jazz Messengers d'Art Blakey, amb companys de generació com Terence Blanchard o Donald Harrison, el saxo tenor del mític Jean Toussaint sonarà per primera vegada al Club en ocasió del Dia Internacional del Jazz. Per una ocasió tan sonada, els acompanyants també seran d'alta volada, i de ben segur que serà un dels concerts més importants i recordats dels darrers temps. Història viva del Jazz!

entrada: socis 12 euros / no socis 18 euros

dissabte 8 maig 18.00 h i les 20.00 h  ·  a l'escenari interior amb aforament limitat

BRATIA

Balkan PompePere Nolasc violí

Biel Ballester guitarra

Víctor Paradís guitarra

Ivan Kovačević contrabaix

Stelios Togias percussió

La banda barcelonina Bratia neix de la necessitat del contrabaixista serbi Ivan Kovačević d'unir el món sonor dels Balcans amb la sobrietat i precisió del jazz manouche. La fascinació pel nomadisme de la música gitana, uneix aquest fabulós quintet, que crea un còctel explosiu que no deixa a ningú indiferent. I és que la mescla entre la música tradicional balcànica i de l'Orient Pròxim, amb les cançons pròpies del conjunt, fan de Bratia una proposta única.

entrada: socis 12 euros / no socis 18 euros

dissabte 15 maig 18.00 h i 20.00 h  ·  a l'escenari interior amb aforament limitat

EMMANUEL DJOB

Gòspel & AfrosoulEmmanuel Djob veu i guitarra

Benilde Foko baix

Emmanuel Djob és un autèntic príncep NdogSul-Bassa, d'origen camerunès. La seva veu es va forjar al foc del gòspel afroamericà, un estil amb què va guanyar el reconeixement dels seus companys, però és en la seva lectura de l'Afrosoul on troba la seva plenitud com a artista sensible a les vibracions del món.

Concert imperdible que ens arriba gràcies al suport de la Barcelona Jazz Orquestra.

entrada: socis 10 euros / no socis 15 euros

dissabte 22 maig 18.00 h i 20.00 h  ·  a l'escenari interior amb aforament limitat

ALFONSO DE VILALLONGA &

PAU FIGUERES

Camino del SurAlfonso de Vilallonga veu, guitarra i piano

Pau Figueres guitarra flamenca i elèctrica

entrada: socis 15 euros / no socis 20 euros

dissabte 29 maig 20.00 h  ·  a l'escenari interior amb aforament limitat

DUOT

Free JazzAlbert Cirera saxo

Ramon Prats bateria

DUOT són un dels grups més rellevants de free jazz i música improvisada de la península Ibèrica. Des de 2007, quan van ser cridats a substituir l'actuació de Paal Nielsen-Love a la Fundació Miró de Barcelona, no han parat de moure's, créixer i treballar. Amb una proposta valenta i transgressora, el grup continua buscant els límits del seu so, convertint-se en un dels referents de la nova escena avantgarde. El 2012 van ser grup de l'any per l'Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya (AMJM).

entrada: socis 6 euros / no socis 10 euros

Alfonso de Vilallonga i Pau Figueres presenten 'Camino del Sur', un espectacle íntim a dues guitarres, on repassen els últims discos de Vilallonga i estrenen algun tema inèdit. Alfonso de Vilallonga és un cantant i compositor amb una àmplia trajectòria, conegut tant per les seves cançons, que destil·len ironia, com per les seves bandes sonores, que li han valgut premis Goya i Gaudí. Pau Figueres ha aportat la seva guitarra a figures com ara Alejandro Sanz, Carles Benavent o Sílvia Pérez Cruz.

diumenge 30 maig 18.00 h  ·  a l'escenari interior amb aforament limitat

GLÒRIA VILA

Cicle de Professors de

l'Escola StGregoriGlòria Vila veu i piano

Mireia Vilalta guitarra

Marc Vilalta bateria

Per la cinquena entrega del Cicle de professors de l'Escola StGregori ens proposa descobrir el talent de la cantautora Glòria Vila. En aquest concert interpretaran composicions pròpies, de caràcter íntim i delicades, i altres temes que formen part del llegat popular en els quals música i poesia cristal·litzen joies singulars i creatives.

entrada: socis 6 euros / no socis 10 euros

dissabte 5 juny 20.00 h  ·  a l'escenari interior amb aforament limitat

PAQUITO CRUZ TRIO

JazzPaquito Cruz piano

Camil Arcarazo contrabaix

Gonzalo del Val bateria

El jove pianista mexicà Paquito Cruz ha escollit el Sunset per oferir el seu recital de màster, realitzat al Conservatori del Liceu, un centre amb el qual iniciem una col·laboració molt interessant que ens permetrà descobrir nous valors de l'escena. Cruz actuarà acompanyat del talentós multiinstrumentista Camil Arcarazo i del celebrat bateria Gonzalo del Val, que acumula diversos premis pel seu darrer disc amb Marco Mezquida, David Mengual i Benet Palet. Un artista a seguir. No us el perdeu!

entrada: socis gratuït / no socis 8 euros

DIA DE LA MÚSICA

Concerts a la terrassa fins les 22 h


18.00 h Grups d'improvisació de l'Aula de Jazz i Música Moderna del Conservatori de Girona19.40 h Combos de l'escola Espai Jazz20.15h Combos de l'Escola Municipal de Música de Sant Feliu de Guíxols21.00 h Maçanet Transfer - Escola Municipal de Música de Maçanet de la Selva21.30 h Sunset Amateur Band

Domènec Serrano (clarinet), Albert Puxan (trompeta), Josep Adroher (saxo), Spencer Groves (piano), Joana Ferrer (baix) i Ricard Santaló (bateria).

gratuït

divendres 21 juny