Sunset Jazz Club Girona

 

Juliol i agost 2024

Sunset Jazz Club C/ Jaume Pons i Martí, 12

17004 Girona

informació i reserves: sunsetgirona@gmail.com

dijous 4 juliol a les 20.00 h i a les 21.30 h  ·  escenari exterior

CHINO SWINGSLIDE

Blues, Swing i JazzChino Swingslide veu i guitarra

Chino Swingslide és un dels protagonistes més actius de l'escena musical de Barcelona, artista polifacètic que no passa desapercebut a cap escenari. Músic solista, compositor, arranjador i showman dotat de gran tècnica i carisma a l'escenari, ha actuat en sales i festivals d'Europa i els Estats Units, amb un èxit indiscutible a cada actuació. Nascut a l'Argentina i radicat a Barcelona des de l'any 2001, ha esdevingut un dels artistes locals amb més projecció internacional.

dijous 11 juliol a les 20.00 h i a les 21.30 h  ·  escenari exterior

BIEL BALLESTER TRIO

Jazz manoucheBiel Ballester guitarra

Fran Asensio guitarra

Oriol González contrabaix

El "Jazz Manouche" va començar amb el gran guitarrista francès Django Reinhardt (1910-1953), qui barrejava cançons tradicionals gitanes i balmussette parisenc amb el nou jazz americà, la llibertat d'improvisació del qual encaixava perfectament amb el seu esperit. Biel Ballester, un dels grans exponents de l'estil a escala internacional, és un destacat seguidor del camí de Reinhardt i ha fet les delícies del públic més exigent d'arreu del món. Tot un luxe el seu retorn al Sunset!

gratuït

divendres 12 juliol a les 22.00 h  ·  escenari interior

FEDERICO DANNEMANN

& ANDRÉS BEEUWSAERT

JazzFederico Dannemann guitarra

Andrés Beeuwsaert piano

Andrés Beeuwsaert i Federico Dannemann són dos dels músics més creatius i sol·licitats a Hispanoamèrica, on darrerament, durant els estius australs han estat acompanyant la cantant i trompetista catalana Andrea Motis. Aprofitant la seva estada Catalunya durant el nostre estiu, hem volgut convidar per primera vegada aquest duet de primeres figures, per volar alt amb ells i les seves reinterpretacions d'estàndards de jazz i composicions originals.

entrades: socis 10 euros / no socis 15 euros

dijous 18 juliol a les 20.00 h i a les 21.30 h  ·  escenari exterior

NUCLI TRIO

JazzGuillem Plana guitarra

Aleix Forts contrabaix

David Viñolas bateria

Durant un temps van ser grup resident a la Jazz Cava de Vic acompanyant artistes com Edna Sey, Raynald Colom o Alba Careta i gràcies a aquestes col·laboracions han consolidat la seva sonoritat moderna, única i fresca. Després d'un parell d'anys de rodar junts, el trio enregistra un disc que captura la frescor del seu discurs i transmet el seu inconfusible so. En el repertori, creacions originals del trio, i d'algunes versions de Sam Rivers, Marco Mezquida o Carla Bley. Homenatje, joc i gaudi sensorial.

gratuït

dijous 25 juliol a les 20.00 h i a les 21.30 h  ·  escenari exterior

NETER CALAFATI & VICTOR PARADIS TRIO

Jazz manoucheNeter Calafati guitarra

VIctor ParadIs guitarra

Jacob Marcè contrabaix

El projecte neix com una ucronia, o sigui, que hagués passat si Django Reinhardt no hagués mort el 1953 als 43 anys? Com hagués reaccionat Django a l'aparició dels 50 del Hard bop? Com hagués reinterpretat amb la seva guitarra aquell estil més cru, amb tocs llatins, blues, incorporant el groove i unes melodies més senzilles que les del bebop? Les preguntes són clares, i esperem que us agradin les respostes amb una bona dosi de Clifford Brown, Charles Mingus, Wes Montgomery... a la manouche!

gratuït

dissabte 3 agost a les 22.00 h  ·  escenari interior

ALBERT BOVER

& DAVID XIRGU

JazzAlbert Bover piano

David Xirgu bateria

Músics destacats d'una generació de jazzistes de gran talent, David Xirgu i Albert Bover són dos pesos pesants de l'escena del jazz a casa nostra i més enllà. Per acomiadar la desena edició del cicle Jazz a la Fresca, aquest duo inèdit ens proposa jugar amb un format que dona ales a la llibertat i a l'experimentació, per dibuixar un concert que promet ser vibrant i estimulant.

entrades: socis 10 euros / no socis 15 euros

10è Jazz a la Fresca

escenaris interior i exterior

Juliol i agost 2024

dissabte 6 juliol a partir de les 12 h del migdia  ·  vermut jazz a la terrassa

TO WIT

JazzSandra Fern veu

Pedrito Martínez contrabaix

To Wit és un duet singular de veu i contrabaix, format per dos músics de llarga trajectòria com són Sandra Fern i Pedrito Martínez. Habituals del Sunset des dels inicis del club, aquesta parella musical torna en ocasió del Jazz a la Fresca per oferir-nos un repertori molt variat, amb clàssics del soul o el pop, standards, tot plegat passat pel sedàs del seu original format.

dissabte 20 juliol a partir de les 12 h del migdia  ·  vermut jazz a la terrassa

RAMON CARDO &

CESC ADROHER

JazzRamon Cardo saxo

Cesc Adroher guitarra

Ramon Cardo i Cesc Adroher són dos grans músics, amics i socis del club, on col·laboren amb la Sunset Jazz Orquestra, formada per socis. En els darrers mesos, Cardo i Adroher han publicat un fantàstic disc en formació de quartet, i per aquesta nova entrega del vermut jazz durant el Jazz a la Fresca, ens presentaran a duet una interessant selecció del millor jazz.

gratuït