Sunset Jazz Club Girona

 

Novembre 2017

Sunset Jazz Club C/ Jaume Pons i Martí, 12

17004 Girona

informació i reserves: sunsetgirona@gmail.com

diumenge 19 novembre 20.30 h

IVO SANS ISC

Jazz - Nit UnderPoolCèsar Joaniquet saxo

Jürg Wickihalder saxo

Toni Saigi piano

Álvaro Torres piano

Ivo Sans bateria

El nou quintet que presetnta Ivo Sans no té líder: no importa qui estigui al davant, qui mana és sempre la música, el so. L'impuls que sent un músic quan està escoltant música o fent-la, es converteix aquí en la matèria primera més apreciada, passant davant de tota partitura o idea prèvia existent. El col·lectiu utilitza la simplicitat formal de la música d'Ivó Sans per viatjar, per diversos territoris com el jazz, la música contemporània i electrònica.

entrada 5 euros

dimarts 21 novembre 22.00 h

TRAÇ

Jazz - Tribut a Thelonius MonkJep Perxés piano

Oriol Casadevall contrabaix

Marc Clos bateria

El passat 10 d’octubre celebràvem el centenari del naixement del genial pianista, compositor i improvisador Thelonius Monk, un element clau per entendre la revolució del jazz dels anys 40. Coincidint amb l’efemèride, podrem tornar a gaudir de TraMonktana, un projecte impulsat per tres músics empordanesos per interpretar la música de Thelonius Monk. Un gran homenatge a un dels compositors més interessants de la història del jazz.

gratuït

dijous 23 novembre 22.00 h

ONE AUTUMN NIGHT TRIO

Soul & JazzSandra Fern veu

Nito Figueras piano

Pedrito Martínez contrabaix

Sandra Fern, Nito Figueras i Pedrito Martínez, són alguns dels músics més presents a la nostra programació, i és sempre un honor poder gaudir de la seva música. En aquest concert, podrem escoltar clàssics del jazz, el blues i el soul.

entrada 7 euros

dissabte 25 novembre 23.00 h

RICK MARGITZA QUARTET

Jazz - Sota l’estela de Miles Davis


Rick Margitza saxo

Pierre de Bethman piano

Sylvain Romano contrabaix

Andrea Michelutti bateria

La llista de figures que han comtat amb els serveis del saxofonista Rick Margitza és llarguíssima, de Maynard Ferguson a Lou Rawls, però sens dubte haver estat a les ordres de Miles Davis marca una fita en la seva carrera. Amb Davis, va realitzar nombroses gires i participà en els discs Amandla i Live Around the World, obres cabdals que van marcar època. Pel seu debut a Girona, es presentarà liderant un quartet en què hi destaca el pianista i compositor francès Pierre de Bethman, una de les grans revelacions del jazz europeu actual.

entrada 12 euros

dimarts 28 novembre 22.00 h

RUBÉN BERENGENA TRIO

Jazz RockLuis González piano

Alix Levy baix

Rubén Berengena bateria

Rubén Berengena és una figura clau en l’escena músical gironina, tant en la seva vessant més rockera com en la més jazzística, personal i creativa. Amb aquest grup, el baterista i compositor sarrianenc ens mostrarà com fusiona totes les seves inquietuds musicals, amb un resultat molt energètic.

gratuït

dijous 30 novembre 22.00 h

5 o 6

Soul & JazzVivi Latorre veu

Toni Ribó saxo

Xavier Mir guitarra

Josep Maria Escubedo hammond

Josep Borrell baix

Antoni Arasil bateria

Ja els vam poder escoltar a l nostre escenari exterior el passat Dia de la Música, i ara tornarem a tenir amb nosaltres als 5 o 6, un grup d'entusiastes de la música negra, que ens interpretaran les seves versions de clàssics del blues i el soul, on les ganes de passar-ho bé son el seu principal leitmotiv.

entrada 3 euros