diumenge 5 febrer 20.30 h

JAZZ FRIENDS BAND

Jam Session



Nito Figueras piano

Pedrito Martínez contrabaix

Enric Canada bateria

De nou us proposem passar un vespre inoblidable amb la Jazz Friends Band i tots els músics convidats que faran d’aquesta jam quelcom especial. Porteu els vostres instruments i ganes de fer música, gaudirem plegats!

suplement 3€ (músics participants gratuït)

dissabte 11 febrer 23.00 h

SHU SHU

Funk & Boogaloo



Dave Wilkinson guitarra

Abel Boquera hammond

Caspar St. Charles bateria

Dave Wilkinson és un músic camaleònic que passa amb facilitat de ser un cantautor folk, a un guitarrista jazz, o un cantant de funk, i amb el trio Shu Shu ens oferirà un còctel de jazz, funk i boogaloo ultra refrescant. Els músics que l’acompanyen en aquest projecte, l’organista Abel Boquera i el bateria Caspar St. Charles són dos dels músics més actius en l’escena del groove i el funk, i tots plegats ens faran passar una nit memorable com la que ja vam viure fa cinc anys en el seu concert de Fires.

entrada 8 euros

dissabte 4 febrer 23.00 h

DAVID MENGUAL

SLOW QUARTET &

CARME CANELA

Jazz


Carme Canela veu

Pintxo Villar saxo

Dani Pérez guitarra

David Mengual contrabaix

Oriol Roca bateria

David Mengual és un dels més grans talents creatius del nostre país i no para de demostrar-ho amb els nombrosos projectes que encapçala, ja sigui com a contrabaixista, pianista, compositor o director de big band. L’Slow Quartet és sens dubte un dels seus projectes més cuidats, i escoltar les seves composicions amb la veu de la gran Carme Canela és un regal pels sentits que no podem deixar passar. Cita obligada!

entrada 8 euros

dimarts 7 febrer 22.00 h

LUIS GONZÁLEZ

JAZZ TRIO

Jazz



Luis González piano

Joan Solà-Morales contrabaix

César Martínez bateria

Després de publicar el seu nou treball Made in New York, que el trio va enregistrar a la ciutat dels gratacels amb col·laboradors de luxe com Gilad Hekselman, el trio de jazz de Luis González ens visitarà el primer dimarts de cada mes per mostrar-nos les seves noves composicions i arranjaments.

gratuït

dijous 9 febrer 22.00 h

PLAYGROUND

Jazz & Bossanova



Clara Luna veu

Vicenç Solsona guitarra

Clara Luna i Vicenç Solsona són dos vells coneguts del Sunset, on els hem pogut escoltar en infinitat de projectes. Finalment coincideixen en una nova aventura que de ben segur ens seduirà, veniu a gaudir-ne!

entrada 6 euros

diumenge 12 febrer 20.30 h

BANDA DE LA IMPREMTA

Jam Session



Sandra Fern veu

Alverd Oliva guitarra i veu

Miquel Brugués teclat

Jordi Ruiz baix

Indra Vila bateria

El segon diumenge de cada mes podreu gaudir i participar en aquesta jam session dedicada al soul, el blues, el funk i a la música negra en general. La Banda de la Impremta en seran els encarregats de la coordinació i esperen ansiosos la participació de músics convidats!

suplement 3€ (músics participants gratuït)

dimarts 28 febrer 22.00 h

LUIS GONZÁLEZ

GROOVE TRIO

Jazz & Funk



Luis González piano

Jordi Ruiz baix

Rubén Berengena bateria

El pianista i teclista Luis González ens mostrarà la seva faceta més energètica i funk cada segon dimarts de mes, amb un trio contundent que completen el baixista Jordi “Popi” Ruiz i el bateria Rubén Berengena.

dissabte 18 febrer 20.00 h i 23.00 h       Estrena!!!

NITO FIGUERAS & LAURA SIMÓ

Estrena de White Pepper



Laura Simó veu

Guim Garcia saxo i flauta

Nito Figueras piano

Jordi Franco baix

David Simó bateria

A punt de complir-se cinquanta anys de la publicació de dos discs que van canviar el rumb de la música, White Album i Sgt. Pepper’s de The Beatles, el pianista Nito Figueras ens proposa, al costat d’una banda de luxe encapçalada per la fantàstica Laura Simó, una revisió a la música d’aquests dos àlbums, amb uns arranjaments que donaran nova vida a les cançons dels quatre fantàstics de Liverpool. Aquest espectacle que rodarà per diferents escenaris, s’estrenarà en primícia al Sunset. Feu ja les vostres reserves i no hi falteu!

entrada 12 euros

dijous 16 febrer 22.00 h

TANGHOYDE

Tango



Rodolfo Jäger veu

Guillermo Gomez guitarra

Rodolfo Jäger i Guillermo Gomez Alvarez pertanyen a les noves generacions d'intèrprets del Tango Argentí. "Vieja viola - Tango" és el títol del seu últim treball discogràfic gravat a Barcelona. Entenen el Tango com un gènere elegant i d'actualitat, el qual interpreten amb un estil molt particular. 

entrada 5 euros

diumenge 19 febrer 20.30 h

MARTÍN LEITON TRIO

Poetry of Sound


Marcel·lí Bayer saxo

Martín Leitón contrabaix

Òscar Domènech bateria

El segell Underpool us convida a escoltar el nou projecte del reconegut contrabaixista Martín Leiton, acompayat de Marcel·li Bayer als saxos i clarinets i del bateria Òscar Domènech. Leiton ens proposa mitjançant les seves composicions fer protagonista al so just abans de convertir-se en melodia, ritme o harmonia.

dijous 23 febrer 22.00 h

POL CRUELLS

Folk mediterrani



Pol Cruells veu i baix

Xavi Castany mandolina

Albert Carbonell guitarra

Ramon Aragall bateria

Enguany es presenta el darrer treball de Pol Cruells, Astronauta de terrat (Microscopi, 2015). Un disc produït per Caïm Riba que orbita prop del pop però que apunta a la world music, amb un llenguatge personal que fusiona amb naturalitat l'atmosfera mediterrània i el llenguatge del folk nordamericà.

 

entrada 5 euros

gratuït

entrada 5 euros

dimarts 21 febrer 22.00 h

LUIS GONZÁLEZ

MODERN TRIO

Jazz



Luis González piano

Pau Lligadas contrabaix

Marc Bódalo bateria

El tercer dimarts de cada mes el pianista Luis González ens mostrarà la seva vessant més contemporània amb un gran grup junt a les joves figures Marc Bódalo i Pau Lligadas, que segueix l’estela de trios històrics com els de Keith Jarrett o Brad Mehldau.

gratuït

dijous 2 febrer 22.00 h

ELECTRIC CHEESE

Funk



Albert Oliva veu i guitarra

Jordi Ruiz “Popi” baix

Àngel Abad bateria

Electric Cheese és la trobada de tres músics i amics al voltant de temes clàssics de funk i soul, i els seus concerts són recordats per la seva contundència i frescor. Tres grans músics que ens faran passar una gran nit!

entrada 5 euros

dissabte 25 febrer 23.00 h

MICHAEL OLIVERA  GROUP

Jazz llatí


Miryam Latrece veu

Ariel Brínguez saxo

David Sancho piano

Munir Hossn baix i guitarra

Michael Olivera bateria

El cubà Michael Olivera és un d’aquells músics màgics que donen llum a tot el que toquen, i després de molts anys seguint la seva feina com al costat de grans com Quincy Jones, Alfredo Rodríguez, Sting o Tomatito, ens fa una il·lusió enorme poder convidar-lo amb el projecte que lidera, en el qual participen alguns dels nostres músics favorits de l’actualitat. Un gran concert en el qual escoltarem jazz amb influències cubanes, brasileres i contemporànies, que ens seduiran des del primer moment.

entrada 10 euros

divendres 10 febrer 23.00 h

QC PROJECT

Funk & Fussion


Quim Castelló bateria

Leo Torres trompeta

Josep Valldeneu saxo

Guillem Torà guitarra

Kimi Saigi teclats

Pep Colls baix

Sandra Fern veu convidada

QC Project és un grup amb un so contundent i enèrgic que acosta al públic la fusió d’estils com el funk, el jazz, el blues, el soul, el hip hop i altres músiques ètniques i el submergeix en l’essència negra d’aquests gèneres. Combina composicions pròpies amb versions de clàssics del pop, el funk i el rock arranjats i reinventats amb un so avantguardista.

entrada 5 euros