dissabte 2 desembre 23.00 h

MARIOLA MEMBRIVES &

JORDI BONELL

Jazz i cançó



Mariola Membrives veu

Jordi Bonell guitarra

El format de duo sembla fet a mida per a la cantant i actriu cordovesa Mariola Membrives, com queda palès en els seus treballs amb Masa Kamaguchi o Chano Domínguez. Aquesta artista excepcional brilla amb llum pròpia a espectacles teatrals com el FreeBach de La Fura dels Baus, o a Federico Garcia de Pep Tossar, i es presenta ara en clau íntima sota l'escalf de la guitarra magistral de Jordi Bonell. Un luxe per a gaudir des de la distància curta que no convé desaprofitar.

entrada 10 euros

diumenge 3 desembre 20.30 h

JAZZ FRIENDS BAND

Jam Session



Nito Figueras piano

Pedrito Martínez baix

Enric Canada bateria

Després d’un mes de pausa per acollir els concerts del 6è Jazz & Fires, torna la gran jam de la Jazz Friends Band! Us esperen per compartir escenari i moments musicals, al voltant del jazz i altres estils que sempre són benvinguts. Veniu a participar-hi!

suplement 3€ (músics participants gratuït)

dimarts 5 desembre 22.00 h

MARCO MEZQUIDA & MANEL FORTIÀ

Jazz



Marco Mezquida piano

Manel Fortià contrabaix

Marco Mezquida i Manel Fortià s'uneixen en aquest duet explosiu per transmetre a través del petit format la seva particular forma d'entendre la improvisació i interacció dalt l'escenari, alternant moments de freejazz amb melodies conegudes, grooves hipnòtics amb aires flamencs o moments percutius, amb balades minimalistes. Els seus concerts són un viatge pel qual no cal passaport, pugeu a la nau i voleu amb ells!

entrada 8 euros

dijous 7 desembre 22.00 h

CUACCI & MERCADANTE

Tango



Marcelo Mercadante bandoneon

Juan Esteban Cuacci piano

Marcelo Mercadante i Juan Esteban Cuacci es van conèixer a Caracas, es van fer amics a Cadis, i van decidir formar un duet a Barcelona, per fer música de Buenos Aires, la ciutat natal d’ambdós. Junts toquen les seves composicions, el tango del segle XXI. Si al segle XX el tango va ser un gresol d'estils arribats dels vaixells al port de la Plata, avui l’olla del tango es pot cuinar des de qualsevol altra gran ciutat del món. Com Barcelona o Madrid, on viuen Marcelo i Juan.

entrada 8 euros

dissabte 9 desembre 23.00 h

GORKA BENÍTEZ TRIO

Jazz



Gorka Benítez saxo

Dani Pérez guitarra

Caspar St. Charles bateria

Un dels artistes que estan sempre presents en la nostra programació, és el genial saxofonista basc Gorka Benítez. En aquesta ocasió ens visitarà amb els no menys genials Dani Pérez a la guitarra, i el bateria anglès Caspar St. Charles, dos músics increïbles. Com sempre que han vingut, el concert promet ser màgic i inolvidable. No hi falteu!

entrada 8 euros

diumenge 10 desembre 20.30 h

BLACK JAM

Jam Session



Sandra Fern veu

Alverd Oliva guitarra i veu

Miquel Brugués teclat

Jordi Ruiz baix

Indra Vila bateria

El segon diumenge de cada mes podreu gaudir i participar en aquesta jam session dedicada al soul, el blues, el funk i a la música negra en general. La coordinació anirà a càrrec d'uns grans músics que esperen ansiosos la vostra participació!

suplement 3€ (músics participants gratuït)

dimarts 12 desembre 22.00 h

DAVID MAURICIO &

LUIS GONZÁLEZ

GROOVE TRIO

Jazz & Funk


David Mauricio veu

Luis González piano

Jordi Ruiz baix

Rubén Berengena bateria

El pianista i teclista Luis González ens mostrarà la seva faceta més energètica i funk cada segon dimarts de mes, amb un trio contundent que completen el baixista Jordi "Popi" Ruiz i el bateria Rubén Berengena.                                                     

gratuït

dijous 14 desembre 22.00 h

EDUARD GENER TRIO

Soul d’autor


Eduard Gener veu i piano

Vic Moliner baix

Andreu Moreno bateria

El pianista, cantant i compositor Eduard Gener és un dels nous valors de la música popular catalana, amb unes cançons molt fresques que inclouen colors de jazz i del soul més actual. En aquest concert podrem escoltar-lo en formació de trio amb uns companys de viatge excel·lents com són el baixista Vic Moliner i el bateria Andreu Moreno.

entrada 6 euros

divendres 15 desembre 20.30 h

ESPAI JAZZ

Cicle Jazz de les escoles



David Poblete coordinació

David Bondia saxo

Iñaki Caparrós guitarra

David Vallés baix

En la tradicional audició de Nadal presentaran la feina feta al primer trimestre, amb una gran diversitat d'edats, repertoris i nivells: joves promeses que fan les primeres incursions en el jazz i alumnes de nivell intermig i avançat. Els alumnes, junt als professors, tocaran música de Monk, Davis, Rollins, i alguna sorpresa. Fins i tot, alguna composició dels alumnes més avançats!

gratuït

dissabte 16 desembre 23.00 h

LÓPEZ & KADZIELA 4TET

Jazz



Maciej Kadziela saxos

Xan Campos piano

Masa Kamaguchi contrabaix

Carlos López bateria

El saxofonista polonès Maciej Kadziela i el baterista i compositor gallec Carlos López uneixen les seves energies i inquietuds en aquest interessant projecte, que s’ha presentat amb gran èxit en diferents escenaris europeus. En aquesta aventura creativa que no us podeu perdre, estaran acompanyats pel pianista Xan Campos, un nou talent de l’escena gallega, i pel contrabaixista japonès Masa Kamaguchi. Gran cita!

entrada 10 euros

diumenge 17 desembre 20.30 h

JOEL MORENO QUARTET

Nit UnderPool - presentació de Song for Midnight Dancers


Joel Moreno guitarra

Alejando de Constanzo piano

Oriol Roca contrabaix

Santi Colomer bateria

El ritme és l'origen dels temes d'aquest nou treball, on s'hi reflecteixen estats d'ànim, records, imatges... i que Joel Moreno ha enregistrat amb músics que admira: el saxofonista Jordi Santanach, el pianista Alejandro Di Costanzo, el contrabaixista Oriol Roca i el baterista Santi Colomer, músics que han deixat la seva empremta. Escoltar Songs for Midnight Dancers ens recorda la capacitat que té la música per fer-nos ballar, i fer-nos viure.

entrada 5 euros

dimarts 19 desembre 22.00 h

LUIS GONZÁLEZ TRIO

Jazz



Luis González piano

Manel Fortià contrabaix

Marc Bódalo bateria

Amb aquest trio el pianista Luis González ens mostrarà el seu vessant més contemporani, amb un gran grup al costat de les joves figures Marc Bódalo i Manel Fortià, que segueix les petjades de trios històrics com els de Keith Jarrett o Brad Mehldau.

gratuït

dijous 21 desembre 22.00 h

ERWYN SEERUTON & THE SWING MESSENGERS

Jazz


Estel Pons saxo alto

Pablo Martín trombó

Erwyn Seeruton guitarra

Albert Martínez contrabaix

Miquel Casademont bateria

The Swing Messengers és un grup format  joves estudiants de jazz, que puntualment conviden a alguns dels seus mestres per oferir concerts plegats. Ja els hem pogut escoltar amb Gerard Nieto, Pau Casares o David Mitchell, i en aquesta ocasió gaudirem de valent amb la col·laboració estel·lar del guitarrista Erwyn Seeruton, no us els perdeu!

entrada 6 euros

dissabte 23 desembre a les 20.00 h i les 23.00 h

NITO FIGUERAS & LAURA SIMÓ

Presentació de White Pepper



Laura Simó veu

Guim Garcia saxo i flauta

Nito Figueras piano

Jordi Franco baix

David Simó bateria

El passat febrer vam tenir el privilegi d’acollir l’estrena de White Pepper, un homenatge als discs White Album i Sgt Peppers de The Beatles, a càrrec d’un quintet de luxe encapçalat per Laura Simó i Nito Figueras. Ara, tornen al Sunset per presentar-nos en exclusiva a Girona el disc que recentment han publicat, que és una petita meravella i que està tinguent una gran rebuda allà on s’està presentant. No hi falteu!

entrada 12 euros

dilluns 25 desembre 23.00 h CONCERT DE NADAL

DOC SCANLON’S COOL CAT COMBO

Jazz tradicional


Juli Aymí clarinet i veu

Òscar Font trombó i veu

Mikha Violin banjo i veu

Doc Scanlon contrabaix i veu

Des de la seva arribada a Barcelona, el contrabaixista i vocalista nord-americà Doc Scanlon és un dels principals animadors de l’escena del swing i el jazz tradicional de casa nostra. Els seus concerts són divertits i participatius, per passar una gran vetllada al ritme del jazz de principis del segle XX.

entrada 9 euros

dijous 28 desembre 22.00 h

AGUSTÍ BURRIEL

SWING 4

Swing


Agustí Burriel veu

Xavier Algans piano

Pere Loewe contrabaix

Xavi Hinojosa bateria

Agustí Burriel és una de les grans veus masculines de la nostra escena del jazz, swing i blues, molt conegut pels seus memorables tributs a Sinatra o Nat King Cole. En la seva segona visita al Sunset, ens oferirà un concert dedicat als temes del jazz clàssic que van popularitzar els grans cantants del segle XX. Un clàssic del Nadal, que esperem que esdevingui una tradició anual!

entrada 8 euros

dissabte 30 desembre 23.00 h

GUILLERMO CALLIERO QUINTET

South American Project



Guillermo Calliero trompeta

Grabriel Amargant saxo

Federico Mazzanti piano

Martín Laportilla baix

Nicolás Correa bateria

El trompetista argentí Guillermo Calliero és un gran instrumentista i compositor, molt respectat i admirat internacionalment, com ho demostra el fet que pel seu darrer disc, que ens presentarà en aquesta actuació, hi van voler col·laborar músics com Bobby Shew o Luis Salinas. Pel concert de posada de llarg d’aquest treball tan interessant, Calliero formarà equip amb alguns dels músics més interessants del nou jazz sud-americà, un imperdible per acomiadar l’any!

entrada 8 euros

dilluns 18 desembre 20.00 h

ESCOLA DE MÚSICA DE SANT GREGORI

Cicle Jazz de les escoles

Una vegada més, l’Escola de Música de Sant Gregori aterra al Sunset i us convida a conéixer la feina que fan durant el primer trimestres del curs, en els àmbits de la música clàssica i el jazz pels alumnes més joves que dirigeix el trombonista Dani Alonso.

gratuït

diumenge 31 desembre

AVUI I DEMÀ TINDREM TANCAT, DISCULPEU LES MOLÈSTIES.

BON ANY NOU!!!

dimarts 26 desembre 22.00 h

RUBÉN BERENGENA TRIO &

SÉBASTIEN FALZON

Jazz Rock


Jordi Carles guitarra

Sébastien Falzon teclats

Alix Levy baix

Rubén Berengena bateria

Rubén Berengena és una figura clau en l’escena músical gironina, tant en la seva vessant més rockera com en la més jazzística, personal i creativa. Amb aquest grup, el baterista i compositor sarrianenc ens mostrarà com fusiona totes les seves inquietuds musicals, amb un resultat molt energètic.

entrada gratuïta

dijous 4 gener 22.00 h

ELS TRES TENORS

La música de Hollywood


Lluc Casares saxo

Gianni Gagliardi saxo

Cèsar Joaniquet saxo

Xavi Torres piano

Vic Moliner contrabaix

Joan Terol bateria

Format per alguns dels músics més potents de la seva generació, els components d’aquest sextet resideixen entre Catalunya i Holanda, i cada Nadal tornen a casa per oferir una gira de concerts. Enguany ens han preparat un particular tribut a la música de Hollywood, una fàbrica de melodies i il·lusions que formen part de l'imaginari col·lectiu.

entrada 8 euros

dissabte 6 gener 23.00 h

CHINO SWINGSLIDE &

VÍCTOR PUERTAS

Blues



Víctor Puertas veu i harmònica

Chino Swingslide veu i guitarra

En els últims anys, Chino i Victor Puertas, dos referents de l'escena del Blues a Barcelona, han estat premiats internacionalment: el 2013 Chino & The Big Bet van guanyar el 2n Premi a l'European Blues Chalenge i el mateix any, Victor i el seu germà Santos van guanyar el 2n Premi a l'International Blues Challenge. Ara han decidit deixar plasmat en un disc seu talent i la passió per la música que els uneix, i en aquest concert ens el presentaran.

entrada 8 euros

diumenge 7 gener 20.30 h

JAZZ FRIENDS BAND

Jam Session



Nito Figueras piano

Pedrito Martínez baix

Enric Canada bateria

Benvinguts a la primera gran jam de la Jazz Friends Band de l’any! Us esperen per compartir escenari i moments musicals, al voltant del jazz i altres estils que sempre són benvinguts. Veniu a participar-hi!

suplement 3€ (músics participants gratuït)