dijous 6 abril 22.00 h

CHINO SWINGSLIDE &

VÍCTOR PUERTAS

Blues



Víctor Puertas veu i harmònica

Chino Swingslide veu i guitarra

En els últims anys, Chino i Victor Puertas, dos referents de l'escena del Blues a Barcelona, han estat premiats internacionalment: el 2013 Chino & The Big Bet van guanyar el 2n Premi a l'European Blues Chalenge i el mateix any, Victor i el seu germà Santos van guanyar el 2n Premi a l'International Blues Challenge. Ara han decidit deixar plasmat en un disc seu talent i la passió per la música que els uneix, i en aquest concert ens el presentaran.

entrada 6 euros

diumenge 2 abril 20.30 h

JAZZ FRIENDS BAND

Jam Session



Nito Figueras piano

Pedrito Martínez contrabaix

Enric Canada bateria

De nou us proposem passar un vespre inoblidable amb la Jazz Friends Band i tots els músics convidats que faran d’aquesta jam quelcom especial. Porteu els vostres instruments i ganes de fer música, gaudirem plegats!

suplement 3€ (músics participants gratuït)

dimarts 4 abril 22.00 h

LUIS GONZÁLEZ

GROOVE TRIO

Jazz & Funk



Luis González piano

Jordi Ruiz baix

Rubén Berengena bateria

El pianista i teclista Luis González ens mostrarà la seva faceta més energètica i funk cada segon dimarts de mes, amb un trio contundent que completen el baixista Jordi “Popi” Ruiz i el bateria Rubén Berengena.

gratuït

divendres 7 abril 20.00 h

BIG BAND del CONSERVATORI DE GIRONA

Jazz


Daniel Gallostra direcció

Leo Torres trompeta convidat

Josep Tro i David Parras trombons convidats

Alix Levy baix convidat

La Big Band del Conservatori de Girona torna al Sunset per presentar-nos el seu nou repertori, que inclou els temes que han estat treballant en el darrer trimestre. Hi ha tocs de jazz, funk, música llatina i rock, no us els perdeu!

suplement 3 euros

dissabte 8 abril 23.00 h

PLOUG, JERMYN &

CRANE TRIO

Jazz modern



Mikkel Ploug guitarra

Simon Jermyn baix

Tommy Crane bateria

El guitarrista danès Mikkel Ploug és un vell conegut del Sunset,  on l’hem pogut escoltar en nombroses ocasions al costat de figures com Mark Turner. En aquesta ocasió ens brinda l’oportunitat de gaudir de dos dels músics més actius de l’escena de NYC: Simon Jermyn, un baixista genial que darrerament està col·laborant amb el genial John Zorn, i Tommy Crane, un dels bateries més creatius i personals que hem escoltat en els darrers temps. Una oportunitat per amarar-se de l’energia de la ciutat dels gratacels!

dijous 13 abril 22.00 h

PEDRO JAVIER GONZÁLEZ &

HORACIO FUMERO

Jazz & flamenc



Pedro Javier González guitarra

Horacio Fumero contrabaix

Forjat en el jazz de primera magnitud després de dues dècades al costat de Tete Montoliu, Fumero és el contrabaixista de referència de l'escena del país. Pedro Javier González, per la seva banda, ha conreat la seva guitarra flamenca en els universos de la rumba, el pop, el jazz i fins i tot la música Índia al costat de músics com Trilok Gurtu. Junts Fumero i González estableixen un repertori on es transpira tango, flamenc i evocadora mediterraneïtat.

entrada 6 euros

diumenge 9 abril 20.30 h

BANDA DE LA IMPREMTA

Jam Session



Sandra Fern veu

Alverd Oliva guitarra i veu

Miquel Brugués teclat

Jordi Ruiz baix

Indra Vila bateria

El segon diumenge de cada mes podreu gaudir i participar en aquesta jam session dedicada al soul, el blues, el funk i a la música negra en general. La Banda de la Impremta en seran els encarregats de la coordinació i esperen ansiosos la participació de músics convidats!

suplement 3€ (músics participants gratuït)

dissabte 15 abril 23.00 h

ROGIÉRS FIBBY

Soul & Jazz



Rogiérs Fibby veu i piano

Manel Fortià contrabaix

Marc Ayza bateria

Rogiérs és un artista extraordinariament singular, al que us podríem recomanar venir a escoltar argumentant que ha col·laborat amb noms populars com Alicia Keys o Robert Glasper. La realitat és que aquest concert íntim serà molt especial perquè suposa una gran ocasió per gaudir de ben a prop del nou projecte i del torrent creatiu d’una de les grans figures de la música actual.

dijous 20 abril 22.00 h

SANT SWING BOCOMBO

Jazz



Oriol Marés clarinet

Maria Cruz saxo

Rubén Paz guitarra

Santi González baix

Enric Cullell bateria

Sant Swing Bocombo és un grup que va néixer el setembre del 2014, compost pels gironins Oriol Marès (clarinet), Maria Cruz (saxo), Rubén Paz (guitarra), Santi González (baix) i Enric Cullell (bateria). El seu estil passa per diverses èpoques del jazz, tot i que també fa incursions en altres estils, amb temes de Rock, Pop-Rock, etc. Aquest grup emergent integrat per músics ben joves, us carregarà d'energia i ganes de festa, no dubteu en seguir-los!

dimarts 18 abril 22.00 h

AARON PARKS TRIO feat. BEN STREET & BILLY HART

Jazz - Ciclo 1906



Aaron Parks piano

Ben Street contrabaix

Billy Hart bateria

Sense dubte ens trobem davant d’un dels músics més interessants de les darreres dècades, que tot i la seva joventut ja s’ha fet un lloc en la història del jazz, amb el seu extraordinari talent i un pianisme delicat i imaginatiu que enamora des de la primera escolta, i que l’ha dut a tocar amb llegendes com Kurt Rosenwinkel o Joshua Redman. Per aquest concert històric, l’acompanyarà l’increïble contrabaixista Ben Street, un dels referents del nou jazz, i Bily Hart, una llegenda ell mateix, que en els seus setanta-sis anys ha girat i enregistrat amb Wayne Shorter, Wes Montgomery o Herbie Hancock. Un autèntic regal que ens arriba de la mà del Ciclo 1906!

entrada 12 euros

entrada 9 euros

entrada 10 euros

diumenge 16 abril 23.00 h

ALBERT CIRERA &

TRES TAMBORS

Jazz - Nit UnderPool



Albert Cirera saxos

Marco Mezquida piano

Marko Lohikari contrabaix

Òscar Domènech bateria

Membre d’una de les generacions més curioses que ha donat el jazz català, sempre amb un peu en el món del free i l’altre en el jazz més formal, el saxofonista i compositor igualadí resident a Lisboa Albert Cirera, ens presentarà en aquesta Nit UnderPool Suite Salada, el seu darrer treball d’estudi. El grup inclou uns músics sensacionals que ens fan augurar que viurem una gran nit, veniu a descobrir-los!

entrada 8 euros

dimarts 11 de abril 22.00 h

RUBÉN BERENGENA TRIO

Jazz Rock



Jordi Carles guitarra

Alix Levy baix

Rubén Berengena bateria

Rubén Berengena és una figura clau en l’escena músical gironina, tant en la seva vessant més rockera com en la més jazzística, personal i creativa. Amb aquest grup, el baterista i compositor sarrianenc ens mostrarà com fusiona totes les seves inquietuds musicals, amb un resultat molt energètic.

gratuït

entrada 5 euros

dissabte 22 abril 20.00 h i 23.00 h

BIG MAMA, SANDRA FERN & TXELL SUST +

NITO FIGUERAS TRIO

Dames de Nit(o)


Big Mama Montse veu

Sandra Fern veu

Txell Sust veu

Nito Figueras piano

Jordi Ruiz “Popi” baix

Rubén Berengena bateria

Dames de Nit(o) és un projecte de l’infatigable pianista Nito Figueras, en el que ens presentarà un recull de temes clàssics del segle XX interpretats per les sensacionals veus de Big Mama Montse, Sandra Fern i Txell Sust. Amb uns arranjaments espectaculars i una banda de luxe, les veus d’aquestes tres dames brillaran i ens captivaran gràcies al seu carisma i talent.

Feu ja les vostres reserves i no us perdeu aquest gran concert de Sant Jordi!

entrada 12 euros

dijous 27 abril 22.00 h

ALFREDO RODRÍGUEZ

TRIO

Jazz llatí - Ciclo 1906



Alfredo Rodríguez piano

Munir Hossn baix i guitarra

Michael Olivera bateria

És un dels pianistes més explosius arribats de Cuba i malgrat comptar amb només trenta-un anys, la seva carrera ja està ben situada a escala internacional, gravant per un segell com Mack Avenue, on graven Cecil McLorin Salvant i altres estrelles del jazz actual. Per arribar a aquesta realitat, hi ha tingut molt a veure el suport que li brinda ni més ni menys que Quincy Jones, productor de "Tocororo", el seu tercer treball, un producte crossover que gira al voltant d'un eix afrocubà que amplia el seu missatge amb convidats com Richard Bona.

entrada 12 euros

dimarts 25 abril 22.00 h

LUIS GONZÁLEZ

JAZZ TRIO

Jazz



Luis González piano

Joan Solà-Morales contrabaix

César Martínez bateria

Després de publicar el seu nou treball Made in New York, que el trio va enregistrar a la ciutat dels gratacels amb col·laboradors de luxe com Gilad Hekselman, el trio de jazz de Luis González ens visitarà el primer dimarts de cada mes per mostrar-nos les seves noves composicions i arranjaments.

gratuït

dissabte 29 abril 23.00 h

JULIAN VAUGHN QUARTET

Jazz



Fredrik Carlquist saxo

Albert Bover piano

Jordi Mestres contrabaix

Julian Vaughn bateria

Nascut a Saint Louise, Julian Vaughn va adquirir gran experiència treballant per dues figures de la història del blues: Albert King i BB King. Va seguir la seva formació a Boston, tocant amb músics com Ottis Rush, i posteriorment va fixar la seva residència a Nova York, on va treballar amb Kenny Garret i James Moody, fins que una de les seves gires passà per Barcelona, on va decidir establir-se. Actualment resideix a Palma, i torna a Catalunya per presentar-nos el seu nou grup.

entrada 8 euros

diumenge 30 abril 23.00 h    DIA INTERNACIONAL DEL JAZZ

XAVIER CASELLAS QUARTET

Jazz



Xavier Casellas veu

Albert Bover piano

Tom Warburton contrabaix

Carlos Falanga bateria

En l'escena catalana no abunden els cantants masculins de jazz, i Casellas és l'excepció que confirma la regla: és un vocalista elegant que, entre altres gestes, s'ha pujat a l'escenari del prestigiós club novaiorquès Smalls. En ocasió del Dia Internacional del Jazz, ens presentarà Unguarded Smiles, un CD gravat a NYC amb músics com Ben Monder, en què posa lletra a temes de Kurt Rosenwinkel, Brad Mehldau, i fins i tot Frederic Mompou.

entrada 8 euros

dissabte 1 abril 23.00 h

GUILLEM ARNEDO BAND & CELESTE ALÍAS

Presentació del CD “Lets Sing Oscar Hammerstein”


Celeste Alías veu

Jaume Llombart guitarra

Roger Mas piano

Dee Jay Foster contrabaix

Guillem Arnedo bateria

Guillem Arnedo és un músic de gran trajectòria que col·labora habitualment amb figures com Jorge Rossy o Mike Kanan, i també lidera el seu propi projecte, reunint alguns dels millors músics de l’escena catalana. En aquest concert ens presentarà el seu darrer projecte sobre les cançons d’Oscar Hammerstein i ho farà amb la deliciosa veu de Celeste Alías. Serà una gran vetllada de música exquisida, no hi falteu!

entrada 8 euros

divendres 7 abril 23.00 h

RACHEL RATSIZAFY

& SHAKIN’ ALL

Jazz & Gospel


Rachel Ratsizafy veu

Dani Alonso trombó

Juli Aymí saxo i clarinet

Artem Zhuliev saxo

Gerard Nieto piano

Queralt Camps contrabaix

Martí Elias bateria

La vocalista francesa Rachel Ratsizafy es va amarar en la seva infància de les cançons tradicionals de Madagascar, lloc d’origen de la seva família, i també d’altres músiques africanes i afroamericanes. Fruit d’haver-se format en aquest entorn tan musical, aviat va destacar com a cantant de gospel i ara la podrem escoltar per primera vegada a Girona en un concert que serà del tot espectacular, amb la solvència dels Shakin’ All com a banda de base. Tota una oportunitat!

entrada 12 euros

dissabte 22 abril de 18.00 h a 18.30 h

LINDY EXCHANGE GIRONA

Jazz



Albert Llovet piano

El Lindy Exchange Girona és una nova iniciativa dels amics de l’associació Jazz de Girona, que durà a diferents racons de la ciutat el jazz més ballable. Una de les branques del festival és el Gastronomic Tour, en el que els participants degustaran una especialitat en cada local participant, amb l’afegit d’un tast musical. Al Sunset hi haurà un petit concert obert també al públic no participant al LEG, que us proposem gaudir amb els més petits de la casa.

entrada gratuïta