divendres 3 abril 20.30 h

ESPAI JAZZ

Cicle Jazz de les escoles



David Poblete coordinació

David Bondia saxo

Iñaki Caparrós guitarra

Esteve Dalmau baix i veu

Abans de començar les vacances de setmana santa, els alumnes de l'Espai Jazz ens volen presentar el treball fet al llarg del segon trimestre. Els clàssics del jazz fins a la modernitat, entre altres propostes musicals, seran la plataforma expressiva d'aquests músics en procés de desenvolupament. Participar-hi del concert és fomentar el seu aprenentatge a través de l'actuació en directe.

entrada lliure

dissabte 4 abril 22.00 h

SAMUEL MARTHE TRIO

Funk Jazz - homenatge a Fred Wesley



Samuel Marthe trombó

Abel Boquera orgue

Caspar St. Charles bateria

El trombonista francès Samuel Marthe resideix actualment a Barcelona, on ràpidament s’ha consolidat com un dels solistes més sol·licitats de l’escena. En la seva carrera, ha col·laborat amb diverses formacions jazzístiques, i també ha fet notables incursions en el món del funk, treballant amb formacions llegendàries com The Temptations o The Four Tops. En aquesta sessió, descarregarà tota la seva energia amb dos dels millors músics de funk i groove que coneixem, per retre homenatge a Fred Wesley.

entrada 12 euros

diumenge 5 abril 20.30 h

JAZZ FRIENDS BAND

Jam Session



Nito Figueras piano

Pedrito Martínez baix

Enric Canada bateria

El primer diumenge de cada mes teniu cita amb la Jazz Friends Band i la seva magnífica jam session, que acull a músics de diferents estils i nivells, tots units per la passió pel jazz i la música en viu. Porteu els vostres instruments i moltes ganes de compartir música amb un públic entregat, us hi esperem!

suplement 3€ (músics participants gratuït)

dimarts 7 abril 22.00 h

RUBÉN BERENGENA TRIO

Jazz Rock



Jordi Carles guitarra

Alix Levy baix

Rubén Berengena bateria

Rubén Berengena és una figura clau en l’escena músical gironina, tant en la seva vessant més rockera com en la més jazzística, personal i creativa. Amb aquest grup, el baterista i compositor sarrianenc ens mostrarà com fusiona totes les seves inquietuds musicals, amb un resultat molt energètic.

entrada lliure

dissabte 11 abril 22.00 h

SANTI DE LA RUBIA

QUARTET

Jazz



Santi de la Rubia saxo

Toni Saigi piano

Martín Leiton contrabaix

Ramon Plats bateria

Santi de la Rubia és sens dubte un dels grans saxofonistes actuals, com ho demostra el fet que hagi treballat amb figures com Tom Harrell, Jorge Rossy, Doug Weiss o Perico Sambeat. L’any 2018 va formar part del Focusyear Band, un projecte que reuneix músics de tots els racons del món, per ser dirigits per figures com Guillermo Klein, David Liebman... Pel seu retorn al Sunset, ens proposa un quartet de luxe amb el millor del jazz de casa. No us els perdeu!

entrada 10 euros

diumenge 12 abril 20.30 h

BLACK JAM

Jam Session



Sandra Fern veu

Iñaki Caparrós guitarra i veu

Miquel Brugués teclat

Jordi Ruiz baix

Indra Vila bateria

El segon diumenge de cada mes podreu gaudir i participar en aquesta jam session dedicada al soul, el blues, el funk i a la música negra en general. La coordinació anirà a càrrec d'uns grans músics que esperen ansiosos la vostra participació!

suplement 3€ (músics participants gratuït)

dimarts 14 abril 22.00 h

PENEDÈS - BLANES

JAZZ CONNECTION

Jazz



Roger Martínez saxo

Leo Tejedor guitarra

Xavi Carbó contrabaix

Marc Bódalo bateria

El bateria blanenc Marc Bódalo és músic resident del Sunset des de fa uns anys, i cada mes ens presenta una proposta interessant i qualitat. En aquesta ocasió, serà una reunió amb músics penedesencs liderada pel saxofonista Roger Martínez, qui ja ha actuat amb Bódalo al Sunset amb el grup Tak!. Jazz d’aquí de màxima qualitat!

entrada lliure

dijous 16 abril 22.00 h

HELENA ROSICH & HORACIO FUMERO

Jazz



Helena Rosich veu

Horacio Fumero contrabaix

La cantant Helena Rosich, amb la seva veu càlida i plena d'emotivitat, d'experiència viscuda, i l'Horacio Fumero, un dels millors contrabaixistes del panorama jazzístic actual, ens ofereixen una vetllada de Jazz, Bossa Nova i Boleros. Des de dues trajectòries ben diferents, s'han trobat per compartir aquest concert, cadascun amb el seu propi estil, per arribar a un llenguatge comú, donant la seva particular empremta a les cançons.

entrada 8 euros

dissabte 18 abril 22.00 h

DON MENZA QUARTET

Jazz



Don Menza saxo

Fabio Miano piano

Ignasi González contrabaix

Bernd Reiter bateria

Tota una llegenda, el saxofonista nord-americà és història viva del jazz. Ja l’any 1960 va entrar a formar part de l’orquestra de Maynard Ferguson, per dos anys després unir-se a la d’Stan Kenton. Després d’uns anys a Europa, Menza torna als Estats Units per incorporar-se a la big band de Buddy Rich, amb qui enregistra el seu recordat solo sobre el tema Channel One Suite, i més endavant va col·laborar amb altres grans figures com Elvin Jones, a més de formar part de la Tonight Show Band.

entrada 12 euros

diumenge 19 abril 20.30 h

JAZZ JAM SESSION

Jam Session



Sébastien Falzon piano

Us convidem a aquesta nova jam session dedicada exclusivament al jazz, en que cada tercer diumenge de mes col·laboraran músics catalans i francesos, coordinats pel pianista Sébastien Falzon, professor del Conservatori de Perpinyà. Una oportunitat per conèixer nous valors de les dues bandes de la frontera!

suplement 3€ (músics participants gratuït)

dimarts 21 abril 22.00 h

SEVEN DAYS

Funk Jazz



David Mauricio veu

Luis González piano

Jordi Ruiz baix

Oriol Pujolràs bateria

Grup format per músics gironins, amb la intenció de fusionar estils tan diversos com el jazz, el funk, el pop, la música llatina o la cançó d'autor. El seu repertori inclou composicions pròpies i arranjaments de la música de Esperanza Spalding, Gretchen Parlato, Jorge Drexler, Aca Seca, James Blake o Radiohead. Aquesta fusió d'estils i ritmes s'aconsegueix gràcies al bagatge i versatilitat dels músics i de la subtil veu de David Mauricio. No us perdeu aquest nou projecte, que no deixa a ningú indiferent!

entrada lliure

divendres 24 abril 22.00 h

IVÁN SANJUAN CUARTETO

presentació de Friendship



Joaquín de la Montaña saxo

Pedro Calero piano

Enrique Tejado contrabaix

Iván Sanjuán bateria

Un any més, el Sunset ha estat escollit per participar en el cicle Girando Por Salas (GPS), que des de fa uns anys ens permet descobrir artistes de diferents punts de l’estat. Enguany, rebrem el quartet del bateria i compositor Iván Sanjuán, que ens presentarà Friendship, un àlbum en què el percussionista extremeny recull les seves influències del be bop, la música africana i el jazz contemporani.

entrada 8 euros

dissabte 25 abril 22.00 h

SERGI FELIPE TRIO & SERGI SIRVENT

jazz



Sergi Felipe saxo

Sergi Sivent piano

Masa Kamaguchi contrabaix

Ramon Prats bateria

entrada 10 euros

30 D’ABRIL - DIA INTERNACIONAL DEL JAZZ 2020

El saxofonista Sergi Felipe forma part d’una generació de músics que explora el vessant més creatiu del jazz actual. Per aquesta sessió, ha convocat una base estel·lar amb els grans Masa Kamaguchi i Ramon Prats, i comptaran amb la col·laboració del pianista Sergi Sirvent, una de les ments més creatives de l’escena catalana.

CANCEL·LAT!
CANCEL·LAT!
CANCEL·LAT!
CANCEL·LAT!
CANCEL·LAT!
CANCEL·LAT!
CANCEL·LAT!
CANCEL·LAT!
CANCEL·LAT!
CANCEL·LAT!
CANCEL·LAT!
CANCEL·LAT!
CANCEL·LAT!

Concert Girando Por Salas

SWING COOKIES + HAPPY JAZZ BAND

Swing - Escola de Música de Sant Gregori

19.00 h Espai 22 - carrer Hortes, 22

EL JAZZ EN TEMPS CONVULSOS

Taula rodona amb Vicenç Ménsua, Pere Pons, Ramon Prats i Antonio Narváez.

gratuït

18.30 h Rambla de la Llibertat - zona Quiosc

BALLADA DE LINDY HOP

Swing

19.30 h itinerant pel Barri Vell (inici a la rambla de la Llibertat)

BARCELONA STREET PARADE

Marching Band -

Jazz tradicional

gratuït

18.00 h Rambla de la Llibertat - zona Quiosc

DJANGO

Cinema VOSE

entrada 6 euros

20.30 h Cinema Truffaut - plaça de Sant Jordi, 7

20.30 h El Cafè - carrer Ciutadans, 1

gratuït

23.00 h Sunset Jazz Club - carrer Jaume Pons i Martí, 12

GORKA BENÍTEZ & SÉBASTIEN FALZON TRIO

Jazz



Gorka Benítez saxo

Sébastien Falzon piano

Brice Soniano contrabaix

Ramon Prats bateria

gratuït

POSTPOSAT!
POSTPOSAT!
POSTPOSAT!
POSTPOSAT!
POSTPOSAT!
POSTPOSAT!
POSTPOSAT!

Les activitats del JAZZ DAY 2020 queden posposades. Us podeu seguir informant a les nostres xarxes socials o subscrivint-vos al nostre butlletí.