dissabte 2 octubre 20.00 h i 22.00 h  ·  Concert d'inauguració de temporada

CHANO DOMÍNGUEZ & MANEL FORTIÀ

Cicle Llegendes del Jazz



Chano Domínguez piano

Manel Fortià contrabaix

El llegendari pianista gadità Chano Domínguez i el cassanenc Manel Fortià, un jove, però ja consolidat valor del contrabaix, es van conèixer a Nova York, on tots dos residien i on van dur a terme nombroses actuacions.  Per la crisi sanitària tots dos van tornar a establir-se a Catalunya, i van ser dels primers artistes d'oferir un concert memorable al Sunset poques setmanes després del confinament. Per inaugurar la nova temporada de concerts, de nou concert amb dos dels nostres músics favorits!

entrada: socis 18 euros / no socis 25 euros

dijous 7 octubre 22.00 h 

ANDREAS ARNOLD

Jazz mediterrani



Andreas Arnold guitarra flamenca

Manel Fortià contrabaix

El concepte musical del guitarrista alemany resident entre Nova York i Cadis, pretén apropar-nos la seva visió calidoscòpica de l'univers musical de la Mediterrània i el món del flamenc. De nissaga de músics clàssics, i bregat en el jazz, gènere que va cultivar a la ciutat dels gratacels, Arnold ens proposa una fusió interessant i creativa, en aquesta ocasió amb el contrabaix del tot terreny Manel Fortià, ja un referent del jazz i de les fusions amb el flamenc. Serà una nit molt màgica, no hi falteu!

entrada: socis 8 euros / no socis 12 euros

dissabte 9 octubre 20.00 h i 22.00 h 

ASTRONAUTS

Jazz



Fèlix Rossy trompeta

Escandaloso Xpósito saxo

Jaume Llombart guitarra

Martín Meléndez violoncel

Sense dubte ens trobem davant una formació inèdita, tant per la singular combinació instrumentística com per l'extraordinària alineació de talents. Aquestes tres grans personalitats musicals, dotades de veus pròpies i originals, ens oferiran un fascinant repertori de composicions de la seva autoria, així com revisions singulars d'estàndards i algunes desitjades improvisacions. Us encantarà participar de la conversa musical entre amics que suposa cadascuna de les seves actuacions!

entrada: socis 8 euros / no socis 12 euros

dimarts 12 octubre 20.00 h

AYNA VEER

Jazz



Vernau Mier saxo

Aydin Esen piano

Nadav Elrich contrabaix

Eric Valle bateria

Sense ser una formació de jazz tradicional, Ayna Veer crea una experiència que es troba en un espai fluid entre innovació i tradició, unint la nova generació de músics amb una figura tan establerta en el món del jazz com és Aydın Esen. Músic excepcional, Chick Corea va manifestar que era el seu pianista favorit, probablement pel sensacional i singular llenguatge Post-Bop que ha desenvolupat. Apunteu-vos a fer un viatge musical a l'espai exterior: només cal deixar-se portar i gaudir del viatge!

entrada: socis 8 euros / no socis 12 euros

dissabte 16 octubre 20.00 h i 22.00 h

ANTONIO LIZANA

JAZZ TRIO

Jazz



Antonio Lizana saxo

Manel Fortià contrabaix

Raphaël Pannier bateria

Antonio Lizana és una de les personalitats musicals més poderoses sorgides del sud d'Espanya, talentós a parts iguals com a saxofonista de jazz i com a cantaor flamenc. Els seus directes són inevitablement emocionants i viscerals, i aquesta reunió amb els seus companys d'aventures -el contrabaixista Manel Fortià i el bateria francès Raphaël Pannier-  tots tres residents a Nova York fins a l'arribada de la COVID, promet ser una de les actuacions més potents dels darrers temps.

entrada: socis 12 euros / no socis 18 euros

divendres 22 octubre 20.00 h i 22.00 h

THE MODERN JAZZ TRIO with RICK MARGITZA

Jazz - Sota l’estela de Miles Davis


Rick Margitza saxo tenor

Carl Winther piano

Johnny Åman contrabaix

Anders Mogensen bateria

La llista de figures que han comtat amb els serveis del saxofonista Rick Margitza és llarguíssima, de Maynard Ferguson a Lou Rawls, però sens dubte haver estat a les ordres de Miles Davis marca una fita en la seva carrera. Amb Davis, va realitzar nombroses gires i participà en els discs Amandla i Live Around the World, obres cabdals que van marcar època. Torna a Girona en substitució de Jerry Bergonzi, a qui esperem poder convidar i gaudir ben aviat.

entrada: socis 14 euros / no socis 20 euros

dissabte 23 octubre 20.00 h i 22.00 h

PETROS KLAMPANIS TRIO

Jazz



Kristjan Randalu piano

Petros Klampanis contrabaix

Bodek Janke bateria

El contrabaixista grec Petros Klampanis forma part de la història del Sunset, on en els darrers anys ens ha presentat al costat de músics increïbles els seus fantàstics treballs discogràfics. En l'any que celebrem el vintè aniversari ens fa molta il·lusió poder tornar a escoltar aquest trio d'asos interpretant les màgiques composicions de Klampanis, que tant ens fascinen. Si encara no els coneixeu, aprofiteu l'oportunitat: els seus concerts són fabulosos!

entrada: socis 12 euros / no socis 18 euros

diumenge 24 octubre 20.00 h

KRISTJAN RANDALU

recital de piano



Kristjan Randalu piano

Kristjan Randalu és un dels pianistes més sol·licitats de la seva generació, tant per les seves extraordinàries aptituds en el camp del jazz i la música improvisada, com en l'àmbit de la música clàssica. Qualificat per Herbie Hancock de "pianista enlluernador", en aquest concert ens oferirà una selecció de les seves composicions i algunes adaptacions meravelloses de l'àlbum Dichterliebe de Schumann.

Durant aquest concert no hi haurà servei de bar.

entrada: socis 10 euros / no socis 15 euros

divendres 29 octubre 12.00 h i 13.30 h  ·  a l'escenari exterior amb aforament limitat

SWEET NIPPLES TRIO

Vermut Jazz



Òscar Font veu i trombó

Jordi Griso teclat

Oriol González bateria

Per començar la desena edició del cicle de Fires res millor que el tradicional Vermut Jazz, esdevingut tota una tradició del dia de Sant Narcís. Com sempre, concert apte per gaudir amb la família i amics, i una bona ocasió perquè els més petits de casa visquin el seu primer concert de jazz amb motiu de les festes de la ciutat. Bones Fires jazzístiques!

gratuït

10è JAZZ & FIRES

divendres 29 octubre 22.00 h

LEO SIDRAN & GROOVY FRENCH BAND

presentació del disc

The Art of Conversation


Leo Sidran veu i guitarra

Paul Sany piano

Max Darmon baix

Romain Bouiges bateria

Quan Leo Sidran va escriure la cançó Trying Times a principis del 2020 no era conscient dels temps difícils que s'apropaven. La cançó, com el mateix Leo, està entre el jazz, la música de cantautor i el pop, i parla de la complexitat del moment. Poc després va arribar el confinament, i Sidran es va dedicar a escriure una col·lecció de cançons que ofereixen una visió íntima de la vida durant l'any pandèmic. El resultat és The Art Of Conversation, que ens presentarà amb la seva Grooy French Band.

entrada: socis 10 euros / no socis 15 euros

dissabte 30 octubre 22.00 h

THE SHU SHU'S feat.

SINEAD SAVAGE

Soul i Funk



Sinead Savage veu

Leo  Hipaucha guitarra

Abel Boquera orgue

Caspar St. Charles bateria

La cantant irlandesa Sinead Savage col·labora des de 2006 amb el grup The Shu Shu's, un trio clàssic de guitarra, orgue i bateria a l'estil dels anys 60' del segle passat, dedicat al funk, jazz i groove. La reunió amb la poderosa veu de Savage dóna peu a uns concerts espectaculars, amb un repertori de grans èxits del gènere, d'artistes com Etta James, Aretha Franklin o Ottis Reading. Bona música per les orelles i l'esperit!

entrada: socis 10 euros / no socis 15 euros

diumenge 31 octubre 20.00 h i 22.00 h

SUNSET RHYTHM KINGS

Jazz clàssic


Pau Casares clarinet

Oriol Vallés trompeta

Dani Alonso trombó

Marc  Martin piano

Albert Martínez contrabaix

L'incansable Dani Alonso encapçala els nous Sunset Rhythm Kings, un sextet de primeres espases dedicat al jazz clàssic. Els seus concerts són tota una experiència que transporta els oients a l'ambient de la Nova Orleans del segle passat, bressol d'aquesta música que tant emociona i apassiona. Veniu a gaudir dels nous ambaixadors del Club!

entrada: socis 10 euros / no socis 15 euros

dilluns 1 novembre 18.00 h i 20.00 h

SEXTET GERIÓ

Centenari Piazzola


Vladimir Kunca violí I

Jaume Francesch violí II

Andrea Mameli viola

Daniel Regincós violoncel

Joan Sadurní piano

Pedrito Martínez contrabaix

Un clàssic de la programació del Jazz & Fires és el Sextet Gerió, que enguany celebra el seu vintè aniversari, i que torna per oferir-nos una altra vetllada de música emotiva i evocadora. Al programa, un repàs a l'obra d'Astor Piazzola en el seu centenari, i una selecció  de temes i arranjaments propis que no deixaran a ningú indiferent.

entrada: socis 10 euros / no socis 15 euros

dimarts 2 novembre 20.00 h i 22.00 h

TOBIAS MEINHART

Jazz - presentació del disc

The Painter



Tobias Meinhart saxo

Eden Ladin piano

Matt Pennman contrabaix

Obed Calvaire bateria

En la seva darrera visita al Club, el saxofonista alemany resident a Brooklyn Tobias Meinhart ens va sorprendre amb un sensacional concert en què va comptar amb la participació estel·lar del guitarrista Kurt Rosenwinkel. Ara, torna al nostre escenari per presentar-nos amb una banda extraordinària The Painter, el seu nou treball discogràfic, que ha rebut grans elogis en publicacions especialitzades com Downbeat o All About Jazz. Un dels concerts imperdibles dels darrers temps!

entrada: socis 14 euros / no socis 20 euros

dijous 4 novembre 20.00 h i 22.00 h  ·  Doble concert

MERITXELL NEDDERMANN &

JAKE SHERMAN

Soul, Jazz i cançó d'autor


Jake Sherman veu, vocoder i teclats

Meritxell Neddermann veu, vocoder, piano i teclats

Hem pogut escoltar a Meritxell Neddermann al Sunset amb diferents projectes i formats, i ara torna al Club per presentar-nos a Jake Sherman, productor, cantant, teclista i mestre en l'ús del vocoder. Anys després del seu pas per Berklee, Sherman desenvolupa la seva carrera en solitari alhora que presta els seus serveis en gravacions i gires a figueres com Meshell Ndegeocello, Chance the Rapper o Doobie Powell. Dues úniques sessions per gaudir de dos grans talents!

entrada: socis 10 euros / no socis 15 euros

dissabte 6 novembre 20.00 h i 22.00 h ·  Concert 20è aniversari del Club

ALBERT BOVER

TRIO

Jazz



Albert Bover piano

Masa Kamaguchi contrabaix

David Xirgu bateria

El 3 de novembre de 2001, un dissabte de Fires, obria les portes el Sunset Jazz Club, primera sala de concerts a Girona dedicada al jazz i músiques afins. Vint anys després el Club és un referent en el panorama internacional, amb una programació rigorosa i extensa que apropa la música en viu de qualitat a un públic divers, i és punt de reunió de músics i artistes d'arreu. Durant tot l'any celebrarem l'aniversari, començant amb el concert d'un dels nostres trios favorits. Celebrem el Jazz en viu!

entrada: socis gratuït / no socis 15 euros

diumenge 7 novembre 18.00 h i 20.00 h

SAX GORDON &

LLUÍS COLOMA TRIO

Rhythm and blues



Sax Gordon saxo

Lluís Coloma piano

Manolo Germán contrabaix

Arnau Julià bateria

El saxofonista nord-americà Sax Gordon és una llegenda viva i un dels músics més espectaculars del món del Rhythm & Blues, que ha tocat i enregistrat amb els més grans. Els concerts que ens van oferir Sax Gordon i Lluís Coloma en els darrers anys van ser pura dinamita i de ben segurque aquesta nova visita al Club tornarà a ser espectacular!

entrada: socis 12 euros / no socis 18 euros