dissabte 2 abril 22.00 h

AUGUST THARRATS TRIO

Blues & Swing



August Tharrats piano

Queralt Camps contrabaix

Xavi Hinojosa bateria

El músic i dibuixant barceloní August Tharrats és sense dubte el pioner del piano boogie woogie a Catalunya, havent participat en un bon grapat de projectes relacionats amb el blues, a més de liderar el seu propi trio des de fa tres dècades. Músic autodidacta, va ser a quatre anys quan va descobrir la música de Louis Armstrong, fet que el va conduir a forjar una carrera en la qual ha pogut treballar amb grans músics del gènere com Louisiana Red o Gene Conners.

entrada: socis 10 euros / no socis 15 euros

divendres 8 abril 20.00 h

ESPAI JAZZ

Cicle Jazz de les escoles

Després de gairebé dos anys sense poder acollir audicions de les escoles de música moderna amb les quals col·laborem, aquest esperat concert de final de trimestre d'Espai Jazz marcarà la represa del Cicle Jazz de les escoles.

entrada lliure

dissabte 9 abril 22.00 h

MOVIN' WES

Jazz



Cesc Adroher guitarra

Txema Riera hammond

Ramon Prats bateria

Els estimats Movin' Wes van ser durant molts anys grup resident al club, cosa que els va servir per consolidar el seu potent so de grup. Després d'un temps sense poder escoltar-los en viu, ara tornen al nostre escenari -Hammond B3 i Leslie inclosos- per mostrar-nos la música que durant el cap de setmana estaran enregistrant pel seu pròxim treball discogràfic. No us perdeu aquest retorn tan esperat!

entrada: socis 10 euros / no socis 15 euros

dissabte 16 abril 22.00 h

MARC FERRER TRIO ft.

MARIAN BARAHONA

Blues & Swing



Marian Barahona veu

Marc Ferrer piano

Pep Rius contrabaix

Olivier Rocque bateria

Dos músics habituals de l'escena barcelonina amb una llarga trajectòria i innombrables projectes vinculats al jazz, el blues, el soul i la música d'arrel afroamericana, uneixen el coneixement musical i l'energia interpretativa per oferir-nos un repertori d'enorme frescor, sensibilitat i magnetisme. Un concert per gaudir de la càlida i suggerent veu de Marian i de l'excel·lent toc del trio de Ferrer, en què podrem escoltar algunes de les peces enregistrades en el seu àlbum A Drop of Freedom.

entrada: socis 10 euros / no socis 15 euros

dissabte 23 abril 22.00 h

GONZALO DEL VAL TORNAVIAJE

Jazz



Raynald Colom trompeta

Romain Pilon guitarra

Manel Fortià contrabaix

Gonzalo del Val bateria

Gonzalo del Val és un dels bateries actuals més actius, qui a més de liderar els seus propis projectes, col·labora habitualment amb figures històriques com Dave Liebman. Habitual a la programació del club, en aquesta ocasió ens presentarà Tornaviaje, un seguit de composicions originals que l'endemà del seu concert enregistrarà amb aquest flamant quartet, que ens brindarà l'oportunitat d'escoltar per primera vegada a Girona al guitarrista Romain Pilon. Gran cita!

entrada: socis 12 euros / no socis 18 euros

dijous 28 abril 20.00 h  ·  Cinema Truffaut

COTTON CLUB ENCORE

Cinema VOSE

Francis Ford Coppola

Estats Units 1984/2019

durada: 2 h 18 m

Per poder estrenar aquest film l'any 1984, Francis Ford Coppola, pressionat pels productors, va haver de fer una edició en què es reduïa la durada i la presència afroamericana, afectant tant a la narrativa com els grans números musicals. El 2015, revisant una còpia de vídeo Betamax amb el seu muntatge original, Coppola va decidir invertir més de mig milió de dòlars dels seus estalvis per restaurar i estrenar la versió que podreu veure per primera vegada a Girona en ocasió del Dia Internacional del Jazz.

entrada: socis 3 euros / no socis 6 euros

divendres 29 abril 19.00 h  ·  rambla de la Llibertat - zona quiosc

JAZZ PETITS

ESCOLA MÚSICA StGregori

L'escola de música StGregori és una de les que més treballa en l'educació musical infantil a través del jazz i de la improvisació, havent format unes quantes generacions de jazzistes. En ocasió del Dia Internacional del Jazz, podrem escoltar dos dels combos infantils que dirigeix el mestre i divulgador del jazz Dani Alonso, primer per separat, després plegats, i finalment amb la col·laboració dels músics encarregats de la cercavila d'un dia tan especial.

DIA INTERNACIONAL DEL JAZZ 2022

diumenge 17 abril 20.00 h

SUNSET RHYTHM KINGS

Jazz de Nova Orleans



Pau Casares clarinet

Oriol Vallès trompeta

Dani Alonso trombó

Marc  Martin piano

Albert Martínez contrabaix

Esteve Pi bateria

L'incansable Dani Alonso encapçala els nous Sunset Rhythm Kings, un sextet de primeres espases dedicat al jazz clàssic. Els seus concerts són tota una experiència que transporta els oients a l'ambient de la Nova Orleans del segle passat, bressol d'aquesta música que tant emociona i apassiona. Veniu a gaudir dels nous ambaixadors del Club!

entrada: socis 10 euros / no socis 15 euros

divendres 29 abril

de les 20.00 h a les 21.30 h  ·  itinerant pel Barri Vell

a les 22.00 h  ·  Sunset Jazz Club

MIRATJAZZ

Cercavila pel barri vell +

Concert al Sunset


Juli Aymí clarinet

Jay Wallis trompeta

Roger Canals banjo

Òscar Font trombó

Fèlix de Blas tuba

En acabar el concert dels petits us animem a seguir els fantàstics MiratJazz, que faran un recorregut pel barri vell fent breus parades en alguns establiments emblemàtics, com són El Cafè, El Bistrot, La Vedette, la Taverna del Foment i La Garrina, que col·laboren en l'organització del Dia Internacional del Jazz a Girona.

Acompanyeu-nos a escampar el jazz pel barri!

dissabte 30 abril de les 18.00 h a les 20.00 h  ·  rambla de la Llibertat - zona quiosc

LLUÍS RODRÍGUEZ TRIO

Swing - Lindy Hop



Tomy Muñoz clarinet

Lluís Rodríguez banjo

Albert Martínez contrabaix

Habituals agitadors de les ballades de lindy hop a Girona, el Lluís Rodríguez Trio no podia faltar en la celebració del Dia Internacional del Jazz. Acompanyaran al banjoista el clarinet de Tomy Muñoz, gran músic i impulsor de moltes de les activitats jazzístiques de la ciutat, i el jove contrabaixista Albert Martínez, a qui vam veure créixer amb la Jove Big Band de Girona. Ideal per escoltar o ballar, no hi falteu!

dissabte 30 abril a les 20.00 h i a les 22.00 h  ·  Sunset Jazz Club

DON MENZA QUARTET

Cicle llegendes del Jazz



Don Menza saxo

Fabio Miano piano

Ignasi González contrabaix

Xavi Hinojosa bateria

Amb vuitanta-cinc anys, el llegendari saxofonista nord-americà Don Menza és un dels músics en actiu més veterans de l'escena jazzística internacional. En la seva extensa carrera, aquest músic dotat d'un so net i poderós, ha format part de formacions mítiques com les de Maynard Ferguson o Henry Mancini, a més d'haver enregistrat més d'una dotzena de discs com a líder. Revisar la seva discografia sense dubte és fer un repàs a la història de la música de les darreres cinc dècades. Un imperdible!

entrada: socis 12 euros / no socis 18 euros

Les activitats del Dia Internacional del Jazz estan organitzades amb el suport de: