dijous 1 desembre a les 20 h i les 22 h

KURT ROSENWINKEL & JEAN-PAUL BRODBECK

The Chopin Project



Kurt Rosenwinkel guitarra

Jean-Paul Brodbeck piano

Lukas Traxel contrabaix

Jorge Rossy bateria

El llegendari guitarrista de jazz Kurt Rosenwinkel i l'aclamat pianista suís Jean-Paul Brodbeck uneixen forces en "The Chopin Project", una col·laboració històrica que els troba reinterpretant la música de Fréderic Chopin per a quartet de jazz.

Rosenwinkel i Brodbeck s'uneixen al jove i brillant baixista suís Lukas Traxel i al bateria Jorge Rossy, una figura clau de les comunitats del jazz espanyol i nord-americà.

dissabte 3 desembre a les 22 h

HORELLOU /

NARDIN /

PANNIER

ORGAN TRIO

Jazz


Gaël Horellou saxo alto

Fred Nardin orgue

Raphaël Pannier bateria

En els darrers vint anys el so del saxo alto de l'estimat Gaël Horellou ha fet tremolar els murs del club moltes vegades. En aquesta ocasió es presentarà amb dos músics igualment  trepidants i potents, destacadíssims a l'escena actual francesa, als quals ja hem tingut ocasió d'escoltar al club en diferents projectes. Jazz d'alta volada i explosiu. Concert de sismògraf!

dimecres 7 desembre a les 20 h i a les 22 h

JESÚS MOLINA QUARTET

Jazz fusió



Jose Irarragorri guitarra

Jesús Molina piano

Guy Bernfeld baix

Jorge Pérez bateria

El colombià Jesús Molina s'envolta per al seu quartet de tres figures de repercussió internacional: Guy Bernfeld, baixista excepcional, que a la seva curta edat ja ha tocat per tot món i que encapçala tota una generació de genials músics israelians; Jorge Pérez, bateria i percussionista, líder de la banda Patax, i Jose Irarragorri, fantàstic guitarrista, compositor i multiinstrumentista cubà. Graduats amb honors per la Berklee College Of Music, uniran els seus talents en un impactant xou ple de frescor i virtuosisme.

dissabte 10 desembre a les 20 i a les 22 h

MARCO MEZQUIDA

Solo Concert



Marco Mezquida piano

Marco Mezquida és una de les aparicions més brillants i prometedores de l'escena musical. Nascut a Menorca el 1987, és un artista destinat a conquerir qualsevol escenari imaginable i desenvolupa una brillant carrera musical, havent actuat en quatre continents amb els seus propis projectes i amb artistes consagrats. Els seus concerts a piano sol són una gran oportunitat per copsar la seva màgica creativitat i aguda audàcia improvisativa, i poder-ne gaudir des de la intimitat d'un club, un luxe pels sentits.

dijous 15 desembre a les 20 h

BIG BAND CMG

Cicle Jazz de les escoles

La Big Band del Conservatori de Música Isaac Albéniz de la Diputació de Girona la formen estudiants interessats a aprofundir en el repertori de Big Band, la improvisació i la música moderna. El seu repertori va des d'estàndards dels anys 30 i 40 fins a arranjaments i peces de Roy Hargrove, Pat Metheny, Michel Camilo, Chick Corea o Michael Mossman. En aquest concert gaudirem dels joves músics i d'algunes sorpreses que han preparat per a aquesta actuació.

divendres 16 desembre a les 19 h

ESPAI JAZZ

Cicle Jazz de les escoles


Una vegada més els alumnes i professors de l'escola Espai Jazz mostraran a l'escenari del club la feina que han realitzat durant el darrer trimestre. Músics de totes les edats i nivells, coordinats per David Poblete, director del centre.

dilluns 19 desembre a les 20 h

ESCOLA DE MÚSICA STGREGORI

Cicle Jazz de les escoles

En aquesta audició de final de trimestre de l'Escola de Música StGregori podrem escoltar els conjunts d'alumnes de jazz del mestre Dani Alonso.

entrada lliure

divendres 23 desembre a les 20 h

MONODRAMA

Jazz contemporani



Mauri Gómez saxo i teclat

David Sancho teclats

Alberto Brenes bateria i teclat

Tres músics madrilenys de formació clàssica, esperit dissident i mirada futurista donen forma a Monodrama. Membres hiperactius de l'escena del Jazz contemporani, la suma inusual de talent i creativitat desplegada pel trio dóna com a resultat una proposta connectada estètica i filosòficament amb el Jazz, imbuïda d'electrònica i experimentació de textures musicals, així com d'un inconformisme creatiu que els col·loca en un no-espai inclassificable.

entrada: socis 10 euros / no socis 12 euros

dissabte 24 desembre

TANCAT

diumenge 25 desembre a les 22 h

SUNSET RHYTHM KINGS

Jazz de Nova Orleans


Pau Casares clarinet i saxo

Oriol Vallés trompeta

Dani Alonso trombó

Marc Martín piano

Albert Martínez contrabaix

Joan Casares bateria

Són el grup de la casa, el grup resident que ens acompanya cada darrer diumenge de mes, i també seran els protagonistes del concert de Nadal, el darrer al club del 2022. Una vegada més, l'amic i soci Dani Alonso protagonitzarà una de les vetllades importants de l'any, i us animem a no faltar-hi perquè serà una gran festa!

entrada: socis 10 euros / no socis 15 euros

dimarts 20 desembre a les 20 h

AUDICIÓ MODERN CMG + JAM SESSION

Cicle Jazz de les escoles

En aquest concert de l'Aula de Música Moderna i Jazz del Conservatori de Música Isaac Albéniz de la Diputació de Girona, podreu escoltar als alumnes de combo cantants, combo creatiu, improvisació i instruments. Oferiran un repertori variat on podreu escoltar aquests joves músics compartint escenari amb els professors Luis González, Manel Fortià, Ramon Prats, Joan Sadurní i David Salleras. En finalitzar el concert s'obrirà una jam session oberta a tothom.

entrada lliure

dimecres 21 desembre a les 20 h

COMBO ESCOLA

ST. GREGORI &

SUNSET JAZZ ORQUESTRA

Cicle Jazz de les escoles

Doble programa en què podrem escoltar la feina feta en el darrer trimestre pels membres del combo de pares de l'Escola StGregori i per la Sunset Jazz Orchestra, formada per socis del Club. Totes dues formacions han treballat el seu repertori amb la tutoria de Cesc Adroher.

entrada lliure

dijous 22 desembre a les 20 h

ESCOLA DE MÚSICA STGREGORI

Cicle Jazz de les escoles

Recital de final de trimestre a càrrec dels alumnes de cant modern de Sabrina Banfi.

entrada lliure

dissabte 31 desembre i diumenge 1 gener

TANCAT

dissabte 17 desembre a les 20 h i les 22 h

LLUÍS COLOMA &

HIS MUSICAL TROUPE

Gira 20è aniversari


Kid Carlos guitarra

Lluís Coloma piano

Manolo Germán contrabaix

Albert Enkaminanko percussió

Arnau Julià bateria

Fa vint anys Lluís Coloma va començar un viatge musical que l'ha portat a tocar a escenaris de tot al món, dintre de l'escena del Blues i Boogie Woogie. Músic inquiet, actualment es troba en un moment d'explosió creativa, trencant esquemes i límits musicals, creant composicions que evoquen un imaginari èpic, cinematogràfic... que transporten a una dimensió sensitiva i dinàmica. Totes elles lligades amb el fil conductor del Blues i d'un batec rítmic comú, que apareix trepidant inclús en tempos lents.