divendres 3 març a les 20.30 h

LA GENT DEL SUNSET

presentació del disc

Blues d'un piano


Nina Pagès veu

Víctor Marín veu

Jordi Carles guitarra

Guillem Soler piano

Alix Levy baix

Rubén Berengena bateria

+ músics convidats

L'amic i soci Joan Grabalosa és habitual del Club des del primer dia i en aquesta ocasió serà protagonista de la vetllada com a autor de les cançons que ha enregistrat en el disc que ens presenta. L'elenc que hi ha participat inclou músics vinculats al Sunset, socis i amics i per l'ocasió ens acompanyaran, entre altres, Miquel Brugués, Enric Canada, Sébastien Falzon, Ernest Parro, Ton Torner i la secció de vents formada per Pau Antúnez, Maria Cruz i Marina Planellas. No hi falteu!

diumenge 5 març a les 20 h

TRICIA BOUTTÉ

Jazz des de Nova Orleans



Tricia Boutté veu

Dani Alonso guitarra

Marc Martín piano

Albert Martínez contrabaix

Martí Elías bateria

Les nissagues musicals són una part molt important del teixit social de Nova Orleans, i Tricia "Sista Teedy" Boutté és la propera generació d'una llarga línia d'intèrprets de NOLA. Neboda dels vocalistes Lillian Boutté i John Boutté, cantava gairebé abans de parlar. Va participar en concursos des dels cinc anys, va estudiar piano, violí i trombó amb grans com Ellis Marsalis o Harry Connick Jr, i ara arriba a Girona per fer-nos partícips de la seva tradició musical. Imperdible!

dissabte 4 març a les 19 h

EL ARROZ NEGRO QUE TÚ NO VES

presentació del llibre de

Jesús Cosano

El nou llibre de Jesús Cosano, setè volum de la col·lecció Los Invisibles, explica la desconeguda història de l'arròs africà (Oriza Glabérrima), una variant dels arrossos del món que es cultivava a l'Àfrica amb tanta antiguitat com els arrossos asiàtics i que va arribar a Europa i Amèrica en els vaixells negrers. Van ser aquestes mateixes persones captives les que coneixien les tècniques per cultivar-lo, i així ho van fer a la península Ibèrica i a Amèrica.

divendres 10 març a les 22.00 h

JOE FARNSWORTH

TIME TO SWING

ft. Rale Mićić

Jazz


Rale Mićić guitarra

Abe Rábade piano

David Mengual contrabaix

Joe Farnsworth bateria

Joe Farnsworth és un dels bateristes més destacats de l'escena, famós per la seva velocitat, precisió i musicalitat. La seva arribada a Nova York li va permetre treballar amb figures com Eddie Henderson, a més de ser membre fix de les formacions de McCoy Tyner i Harold Mabern. El seu debut al Sunset serà amb un quartet de luxe amb el prodigiós guitarrista serbi Rale MIćić, i els sensacionals Abe Rábade i David Mengual, que fa unes setmanes ens van fascinar amb un concert memorable.

dissabte 11 març a les 22 h

ALEXEY LEÓN

Latin Jazz - presentació del disc Influenciado



Alexey León saxo i flauta

Carl Winther piano

Reinier Elizarde "Negrón" contrabaix

Marc Miralta bateria

Alexey León és un saxofonista, flautista i compositor nascut a Manzanillo (Cuba) i criat a Moscou (Rússia). El seu quart àlbum com a líder és un homenatge a la tradició del jazz afrocubà i als pioners del gènere, com Chano Pozo, Dizzy Gillespie o Irakere. El tema que dona nom al disc, Influenciado, és un homenatge a l'obra d'un dels mítics fundadors del jazz afrocubà, Chucho Valdés, i a la seva cèlebre composició Mambo Influenciado. Jazz llatí d'alta intensitat!

dijous 16 març a les 22 h

ANTONIO LIZANA

TRIO

Flamenco Jazz



Antonio Lizana saxo i cante

Manel Fortià contrabaix

Raphaël Pannier bateria

Antonio Lizana és una de les personalitats musicals més poderoses sorgides del sud d'Espanya, talentós a parts iguals com a saxofonista de jazz i com a cantaor flamenc. Els seus directes són inevitablement emocionants i viscerals, i en aquesta nova reunió amb els seus companys d'aventures -el contrabaixista Manel Fortià i el bateria francès Raphaël Pannier-  tots tres residents a Nova York fins a l'arribada de la COVID, ens tornaran a impressionar de ben segur.

dissabte 25 març a les 22 h

ROMAIN PILON TRIO

Jazz



Romain Pilon guitarra

Jeff Denson contrabaix

Fred Pasqua bateria

Romain Pilon (França) i Jeff Denson (Estats Units) es van conèixer fa vint anys a la Berklee College of Music de Boston, on van començar a col·laborar. Des de llavors han desenvolupat carreres brillants col·laborant amb alguns dels grans noms del jazz com són Lee Konitz, Joe Lovano, Ben Wendel, Jeff Ballard o Brian Blade. Després d'un notable primer àlbum compost a dues mans, en aquest concert ens presentaran "Finding Light", amb el sensacional bateria marsellès Fred Pasqua.

dissabte 18 març a les 22 h

TONY LAKATOS QUARTET

Jazz



Tony Lakatos saxo tenor

Fabio Miano piano

Ignasi González contrabaix

Jo Krause bateria

L'extraordinari saxofonista tenor Tony Lakatos és part d'una importantíssima nissaga de músics gitanos hongaresos, i si bé ha forjat una exitosa carrera dedicant-se al jazz i conquerint una escena com l'alemanya, els seus orígens de segur van ser crucials per desenvolupar un estil personal fonamentat en la tradició i en el respecte als grans mestres, més enllà dels gèneres i estils. És un dels tenors europeus amb més personalitat i sempre un luxe poder escoltar-lo. No us el perdeu!

diumenge 26 març a les 20 h

SUNSET RHYTHM KINGS

Jazz de Nova Orleans


Pau Casares clarinet i saxo

Oriol Vallés trompeta

Dani Alonso guitarra i trombó

Marc Martín piano

Albert Martínez contrabaix Joan Casares bateria

Comencem un nou any i no podia ser sense comptar amb el grup resident de les darreres temporades: els Sunset Rhythm Kings. Aquest sensacional sextet que ens ha acompanyat el darrer diumenge de cada mes en els darrers anys i també en algunes ocasions especials com el Vermut Jazz o el concert de Nadal, ens continuarà brindant fins a final de temporada el seu jazz de Nova Orleans. Només els podem recomanar als qui no els coneixen, perquè els seus seguidors repeteixen sense dubtar!

dissabte 4 març a les 22 h

PAQUITO CRUZ TRIO

Jazz



Paquito Cruz piano

Javi Callén contrabaix

Gonzalo del Val bateria

Paquito Cruz és un talentós pianista mexicà, format en música clàssica i jazz. Ha col·laborat amb reconeguts artistes de jazz nacionals i internacionals, i ha participat en diversos festivals i projectes a més de ser líder del seu trio, una proposta que combina el jazz amb elements del folklore llatinoamericà, la música tradicional mexicana i el flamenc., mostrant un estil que el distingeix i el situa entre els pianistes més reconeguts del seu país.