dissabte 1 abril a les 22.00 h

TOBIAS MEINHART

The PainterTobias Meinhart saxo tenor

Eden Ladin piano

Matt Penman contrabaix

Mark Whitfield Jr bateria

Membre destacat de l'escena de Nova York des de fa dècades, el saxofonista tenor alemany Tobias Meinhart ha passat pel nostre escenari en dues ocasions, oferint concerts memorables amb músics increïbles com Kurt Rosenwinkel o Obed Calvaire. Ara torna al club amb el seu sensacional quartet The Painter, que ens permetrà escoltar per primera vegada en viu a l'extraordinari bateria Mark Whitfield Jr. Concert de categoria per començar un mes molt intens!

dissabte 8 abril a les 22.00 h

LUCAS MARTÍNEZ PROJECT

presentació del disc

Traces of Memory


Lucas Martínez saxo tenor

Roger Santacana piano

Giuseppe Campisi contrabaix

Lluís Naval bateria

Traces of Memory és la manera en què Lucas Martínez protegeix les seves emocions més preuades de l'amnèsia que crea el pas del temps. Un catàleg de melodies que, en sentir-les i tocar-les, transporten als moments en què les va compondre, i rememora el que ha viscut i sentit. De la mateixa manera que revisitar un àlbum de fotos propicia el record, Traces of Memory és el seu propi àlbum sonor de vivències i experiències.

dissabte 15 abril a les 22.00 h

LEO SIDRAN & THE GROOVY FRENCH BAND

presentació del disc

What's Trending


Leo Sidran veu i guitarra

Paul Sany piano

Max Darmon baix

Romain Bouiges bateria

Leo Sidran és un multiinstrumentista, cantant i compositor i productor músical guanyador d'un Grammy i un Oscar. Fill del jazzman nord-americà Ben Sidran, Leo va començar a escriure cançons professionalment quan era adolescent (el rocker nord-americà Steve Miller va gravar quatre de les seves cançons quan només tenia 15 anys) i ho fa des de llavors. Ara, amb la Groovy French Band, ens  presentarà el seu vuitè disc en solitari: What's Trending.

dissabte 22 abril a les 22.00 h

BALEEN LOBAK

JazzGorka Benítez saxo tenor

Alejandro Mingot guitarra

Pablo Martín Caminero contrabaix

Caspar St. Charles bateria

Consolidat com un dels músics més destacats de l'escena catalana des de fa dècades, el sempre inquiet Gorka Benítez va iniciar fa pocs anys un nou quartet amb músics de la seva terra. El projecte explora musicalment les seves arrels comunes, transmetent a través del llenguatge del Jazz, una manera de fer i sentir genuïnament basca. Quartet de luxe per gaudir una vegada més d'un dels músics més estimats pel públic del Sunset.

diumenge 23 abril a les 20.00 h

NICOLÁS OSPINA

piano soloNicolás Ospina piano

Pianista, compositor i cantant, Nicolás Ospina és un dels músics més versàtils i reconeguts de l'escena colombiana. Ha actuat a diferents països participant en festivals de jazz, de cantautors i en teatres independents. Arranjador de la Filarmónica de Bogotá, ha col·laborat amb el guanyador del Latin Grammy Fonseca, i ha tocat amb diferents artistes com Javier Colina o Guillermo Klein. Un gran luxe poder gaudir del seu gran pianisme!

dimarts 25 abril 20.00 h  ·  Sunset Jazz Club

AUDICIÓ MODERN CMG + JAM SESSION

Cicle Jazz de les escoles

En aquest concert de l'Aula de Música Moderna i Jazz del Conservatori de Música Isaac Albéniz de la Diputació de Girona, podreu escoltar als alumnes de combo cantants, combo creatiu, improvisació i instruments. Oferiran un repertori variat on podreu escoltar aquests joves músics compartint escenari amb els professors Luis González, Manel Fortià, Ramon Prats, Joan Sadurní i David Salleras. En finalitzar el concert s'obrirà una jam session oberta a tothom.

dijous 27 abril 20.30 h  ·  Cinema Truffaut

A MAN CALLED ADAM

Cinema VOSE

Director: Leo Penn

Música: Benny Carter

Protagonistes: Sammy Davis Jr, Louis Armstrong, Frank Sinatra Jr...

Estats Units 1966

durada: 103 m

Adam Johnson és un músic afroamericà de jazz tocat per la mala salut, el racisme i l'alcoholisme. Té una personalitat càustica que desgasta fins i tot a aquells que més es preocupen per ell, com Nelsom, el seu millor amic, i Vincent, un jove deixeble d'Adam. La banda sonora de Benny Carter compta amb sensacionals intervencions de Mel Tormé, Louis Armstrong, Kai Winding o Nat Adderley, qui a més, fa de doble de mans del protagonista, Sammy Davis Jr.

DIA INTERNACIONAL DEL JAZZ 2023

dijous 27 abril 21.00 h  ·  Sunset Jazz Club

BIG BAND CMG

Cicle Jazz de les escoles

La Big Band del Conservatori de Música Isaac Albéniz de la Diputació de Girona la formen estudiants interessats a aprofundir en el repertori de Big Band, la improvisació i la música moderna. El seu repertori va des d'estàndards dels anys 30 i 40 fins a arranjaments i peces de Roy Hargrove, Pat Metheny, Michel Camilo, Chick Corea o Michael Mossman. En aquest concert gaudirem dels joves músics i d'algunes sorpreses que han preparat per a aquesta actuació.

Les activitats del Dia Internacional del Jazz estan organitzades amb el suport de:

dissabte 29 abril a les 22.00 h  ·  Sunset Jazz Club

JEB PATTON QUARTET

JazzSanti de la Rubia saxo tenor

Jeb Patton piano

Ignasi González contrabaix

Roger Gutiérrez bateria

Des de 1998, Jeb Patton ha realitzat gires arreu com a pianista dels Heath Brothers i el Jimmy Heath Quartet, havent actuat també amb figures de l'alçada d'Etta Jones, George Coleman, Charles McPherson, Dizzy Gillespie All Stars, The Vanguard Jazz Orchestra o Roberta Gambarini. Ha passat de jove prodigiós a músic consolidat a l'escena, i en ocasió del Dia Internacional del Jazz debutarà al Sunset amb un quartet en què destaca el supersaxofonista Santi de la Rubia. Imperdible!

diumenge 30 abril a les 20.00 h  ·  Sunset Jazz Club

SUNSET RHYTHM KINGS

Jazz de Nova Orleans


Pau Casares clarinet i saxo

Oriol Vallés trompeta

Dani Alonso guitarra i trombó

Marc Martín piano

Albert Martínez contrabaix Joan Casares bateria

Com a culminació a una setmana dedicada a celebrar el Dia Internacional del Jazz, res millor que comptar amb el grup resident que ens acompanya des de ja fa uns anys. Els Sunset Rhythm Kings recreen fantàsticament el Jazz de Nova Orleans, on fa més de cent anys va néixer aquesta música que tant ens apassiona, sorgida de la fusió de cultures i tradicions africanes i europees. Ens encanten les celebracions, però us animem a celebrar el Jazz cada dia de les vostres vides!