dimecres 1 novembre a les 20.00 h  ·  12è festival Jazz & Fires

SEXTET GERIÓ

Music is my Mistress


Vladimir Kunca violí I

Jaume Francesch violí II

Andrea Mameli viola

Daniel Regincós violoncel

Joan Sadurní piano

Pedrito Martínez contrabaix

Uns clàssics del Jazz & Fires des de fa un bon grapat d'anys, el Sextet Gerió tornen a la seva cita anual presentant un programa molt interessant, que fusiona dos dels repertoris que ens han presentat en diverses ocasions, amb algun afegit sorpresa. La seva idea és la de presentar la música de dos grans compositors americans del SXX com són Astor Piazzola i Duke Ellington, mostrant i contrastant els sons del sud i del nord.

divendres 3 novembre a les 19.00 h  ·  12è festival Jazz & Fires

'ROUND ABOUT TETE

presentació de llibrePere Pons autor

Susanna Carreras pianista

Jordi Falgàs historiador de l'art

L'amic Pere Pons ha escrit aquest llibre fantàstic sobre Tete Montoliu, el jazzista català més universal, que recull memòries i testimonis de grans músics i personatges que van coincidir amb el genial pianista del carrer Muntaner. Aquesta primera presentació a Girona comptarà amb la participació de l'estimada amiga, pianista i sòcia Susanna Carreras, i de l'historiador de l'art Jordi Falgàs, un erudit jazzista de criteri incontestable. Gran cita!

dissabte 11 novembre a les 22.00 h

BRATIA

presentació del disc

Balkan Pompe Ignition


Pere Nolasc violí

Julien Chanal guitarra

Víctor Paradís guitarra

Ivan Kovačević contrabaix

Stelios Togias percussió

La banda barcelonina Bratia neix de la necessitat del contrabaixista serbi Ivan Kovačević d'unir el món sonor dels Balcans amb la sobrietat i precisió del jazz manouche. La fascinació pel nomadisme de la música gitana, uneix aquest fabulós quintet, que crea un còctel explosiu que no deixa a ningú indiferent. I és que la mescla entre la música tradicional balcànica i de l'Orient Pròxim, amb les cançons pròpies del conjunt, fan de Bratia una proposta única.

dissabte 18 novembre a les 22.00 h

ROTONDI & STEWART "WEST COAST JAZZ" TRIBUTE QUINTET

Jazz


Jim Rotondi trompeta

Grant Stewart saxo tenor

Fabio Miano piano

Ignasi González contrabaix

Jo Krause bateria

El trompetista Jim Rotondi i el saxofonista Grant Stewart han estat dos dels protagonistes més destacats de les programacions dels principals clubs de jazz de Nova York. Habituals als escenaris més selectes de la ciutat dels gratacels i en festivals d'arreu, acumulen fama i prestigi gràcies al seu gran talent i respecte per la tradició. Amb aquest retrobament rendeixen tribut al jazz de la costa oest, caracteritzat per l'elegància i la sobrietat.

divendres 24 novembre a les 20.00 h

LA GENT DEL SUNSET

presentació del disc

Blues d'un piano


Nina Pagès veu

Víctor Marín veu

Vernau Mier saxo

Jordi Carles guitarra

Guillem Soler piano

Alix Levy baix

Rubén Berengena bateria

Després de la bona acollida del públic en la presentació de l'àlbum "Blues d'un piano" el març passat, La Gent del Sunset torna al nostre escenari amb la banda creada per en Joan Grabalosa per interpretar els temes de la seva autoria, oferint-nos, de nou, de segur, un vibrant directe amb els temes del disc.

dissabte 25 novembre a les 22.00 h

YUHAN SU QUARTET

presentació del disc

Liberated GestureYuhan Su vibràfon

Rob Clearfield piano

Juan Pablo Balcázar contrabaix

Ramon Prats bateria

La vibrafonista taiwanesa Yuhan Su és una de les personalitats més singulars que han passat pel nostre escenari, i alhora una de les figures més poètiques, tant per les seves composicions com per les seves apassionades interpretacions. Un autèntic luxe poder tornar a escoltar-la al club, amb una banda de categoria!

diumenge 26 novembre a les 19.00 h  ·  Festival FlamenGi

ANA BRENES

flamencoAna Brenes cante

Edgar Platón guitarra

Recital flamenc amb Ana Brenes, una de les millors veus de Catalunya de la nostra època. Brenes és una cantaora catalana que lidera diversos projectes musicals, entre ells el seu propi "Camino". En aquesta ocasió, la podrem veure en una presentació íntima acompanyada pel destacat guitarrista Edgar Platón, conegut per impulsar el moviment "Flamenco de Cerca" a Barcelona. 

diumenge 26 novembre a les 21.00 h

SUNSET RHYTHM KINGS

Jazz de Nova Orleans


Pau Casares clarinet i saxo

Oriol Vallés trompeta

Dani Alonso guitarra i trombó

Marc Martín piano

Albert Martínez contrabaix Esteve Pi bateria

Acabarem el mes amb un doblet que culminaran els nostres estimats Sunset Rhythm Kings, grup resident de la casa des de fa uns anys. En el menú, sobretot jazz de Nova Orleans, bon humor i ambient, i habitualment sorpreses divertides al repertori. Un diumenge rodó al vostre club de capçalera!

dissabte 4 novembre a les 22.00 h  ·  12è festival Jazz & Fires

JESSE DAVIS QUARTET

Cicle Llegendes del JazzJesse Davis saxo alto

Joan Monné piano

Ignasi González contrabaix

Joan Casares bateria

El saxofonista Jesse Davis és una de les figures del jazz contemporani sorgiides de Nova Orleans, on va néixer el 1965. Va seguir la tradició de la família Marsalis i altres músics de Crescent City, estudiant amb Ellis Marsalis al New Orleans Center for Creative Arts. Igualment influenciat per Bird  i Cannonball Adderley, Davis té una tècnica impecable i una aproximació natural al blues. La seva música ha estat descrita com a neo-bop, però, com ell diu, "l'únic que vull fer és tocar una música bonica."