dissabte 2 desembre a les 22.00 h

PEDRITO MARTÍNEZ

presentació del disc NainaJuan Curbón "Patela" guitarra

Héctor Pérez guitarra elèctrica

Pedrito Martínez baix

José Curbón "Pity" percussió

Agustí Borrell bateria

L'estimat amic i soci Pedrito Martínez ha estat present a la programació del Sunset des dels nostres inicis, i s'hi ha presentat en centenars d'ocasions amb projectes de tota mena i també participant en les glorioses jam sessions. Després de molts anys dedicat a acompanyar a altres artistes, s'ha decidit a enregistrar un disc personal que compta amb la participació de figures com Jordi Bonell o Jorge Pardo, i que ens presentarà al club amb una banda fantàstica que inclourà artistes convidats. No hi falteu!

dissabte 9 desembre a les 22.00 h

THOMAS KRETZSCHMAR GYPSY QUARTET

Tribute to Stéphane GrappelliThomas Kretzschmar violí

Víctor Paradís guitarra

Neter Calafati guitarra

Jacob Marcé contrabaix

Django Reinhardt i Stéphane Grapelli van forjar les bases del que actualment anomenem jazz manouche o gypsy jazz, un estil que fusionava el jazz nord-americà amb els instruments, les maneres de fer dels gitanos europeus, i gèneres típicament francesos com la mussette. Aquest concert serà un homenatge a aquells piomers, però amb una visió moderna que demostra que aquest llenguatge continua viu i evolucionant.

dimarts 12 desembre a les 22.00 h  ·  FESTIVAL PIANOFORTÍSSIMO

JOSÉ CARRA

piano soloJosé Carra piano

Pianista, compositor i docent vocacional i llibertari, el malagueny José Carra és un gran músic a qui ja hem pogut escoltar al club a trio, amb el seu quintet, i tot just fa un any acompanyant a la llegendària cantant Sheila Jordan. Carra ha estat sempre molt generós amb el Sunset i ens fa molta il·lusió que sigui l'encarregat d'inaugurar aquest festival. Us podem assegurar que el seu pianisme líric i cinemàtic us captivarà des dels primers acords.

dimecres 13 desembre a les 22.00 h  ·  FESTIVAL PIANOFORTÍSSIMO

KRISTJAN RANDALU

piano soloKristjan Randalu piano

Apreciat pel seu domini extraordinari dels llenguatges improvisats com del més rigorós món del clàssic, Kristjan Randalu és un dels pianistes més impressionants de la seva generació, capaç sorprendre amb el seu gran so i precisió a les audiències més exigents. Ha col·laborat amb grans del jazz contemporani, i al Sunset el vam descobrir acompanyant l'amic Petros Klampanis. Durant la pandèmia Randalu ens va oferir un piano solo espectacular i no podia faltar en aquesta primera edició del Pianofortissimo.

dijous 14 desembre a les 22.00 h  ·  FESTIVAL PIANOFORTÍSSIMO

XAVI TORRES

piano soloXavi Torres piano

Aquest virtuós pianista català resident a Amsterdam és un dels músics més destacats de l'escena europea. La seva música és imaginativa i melòdica alhora que és rítmicament molt forta i enèrgica, combinant les seves arrels mediterrànies amb la música clàssica i els ritmes sud-americans. És el segon espanyol que ha participat a la final del prestigiós Thelonious Monk Jazz Competition al desembre de 2018, després de Jorge Rossy el 1992.

divendres 15 desembre a les 22.00 h  ·  FESTIVAL PIANOFORTÍSSIMO

ABE RÁBADE

piano soloAbe Rábade piano

Vam passar molts anys mirant de convidar aquest sensacional artista gallec, i finalment en els dos darrers anys l'hem pogut presentar amb el seu trio i amb un quartet novaiorquès. Amb el desig intacte de gaudir del seu pianisme poètic galaic i galàctic, que sabem que pot destil·lar en un concert a piano solo, estem molt contents que formi part de la primera edició d'aquest festival tan únic, que reuneix grans personalitats musicals.

dissabte 16 desembre a les 22.00 h  ·  FESTIVAL PIANOFORTÍSSIMO

ALBERT BOVER

piano soloAlbert Bover piano

Un dels músics més estimats pel públic del Sunset, on ja ens ha fascinat amb uns quants piano solos, i on va enregistrar amb dos pianos de cua el disc Live at Sunset amb l'aleshores jove Marco Mezquida, Albert Bover és un altre dels imprescindibles d'aquest festival. Actualment, resideix a París, i és tot un luxe que aquesta iniciativa hagi estat prou potent per mobilitzar-lo a files. Pianista en constant evolució, cadascun dels seus concerts és una meravella.

diumenge 17 desembre a les 20.00 h  ·  FESTIVAL PIANOFORTÍSSIMO

CHANO DOMÍNGUEZ

piano soloChano Domínguez piano

Per tancar aquesta primera edició del festival Pianofortissimo, serà tot un honor comptar amb el ja llegendari Chano Domínguez, un dels pianistes que més ha contribuït a desenvolupar el llenguatge que fusiona el jazz i el flamenc. El gadità ha sabut destil·lar des de fa gairebé quatre dècades les essències de les dues tradicions, que han configurat el seu estil únic, esdevenint un referent mundial. Els seus concerts són una invocació a Bill Evans i Paco de Lucía amb resultat màgic.

dimarts 19 desembre a les 20.00 h

ESCOLA DE MÚSICA STGREGORI

Cicle Jazz de les escoles

Recital de final de trimestre a càrrec dels alumnes de cant modern de Sabrina Banfi.

dimecres 20 desembre a les 20.30 h

SUNSET JAZZ ORQUESTRA


SUNSET LATE COMBO


COMBO SG "The Dirty Seven"

Cicle Jazz de les escoles

El club no atura mai l'activitat jazzística i els dies que tenim tancat al públic, el Sunset es transmuta en aula on un bon nombre de socis assagen un  repertori dirigit per altres socis de més experiència professional. Ens encanta que el club funcioni quan aparentment no hi som, i que ens proporcioni aquestes fantàstiques actuacions de final de trimeste. El Sunset és obert i participatiu!

gratuït

dissabte 23 desembre a les 22.00 h

GAËL HORELLOU & STICKS IN THE WHEELS TRIO

enregistrament de disc en viu


Gaël Horellou saxo

Vittorio Silvestri guitarra

Sébastien Falzon orgue

Vincent Calmettes bateria

Fa més de vint anys que acompanyem la carrera d'aquest gran saxofonista francès, a qui vam ajudar a produir el seu primer treball discogràfic a la Barcelona dels anys noranta, abans que fos reconegut com un dels saxofonistes més importants de l'escena francesa actual. Ens omple d'orgull que enregistrés un disc en viu al Sunset, que ja està descatalogat, i ens emociona que ara en vulgui fer un de nou amb altres músics francesos que han estat igualment generosos amb el club. Un privilegi!

diumenge 24 desembre

TANCAT

dilluns 25 desembre a les 22.00 h

SUNSET RHYTHM KINGS

Jazz de Nova Orleans


Pau Casares clarinet i saxo

Oriol Vallès trompeta

Dani Alonso guitarra i trombó

Marc Martín piano

Albert Martínez contrabaix Joan Casares bateria

Són el grup de la casa, el grup resident que ens acompanya cada darrer diumenge de mes, i també seran els protagonistes del concert de Nadal del 2023. Una vegada més, l'amic i soci Dani Alonso protagonitzarà una de les vetllades importants de l'any, i us animem a no faltar-hi perquè serà una gran festa! Essent una de les cites amb més requesta de l'any, estem oberts a oferir una sessió extra a les 20 h. Feu aviat les vostres reserves i ens organitzem tots plegats!

dissabte 30 desembre a les 22.00 h

ÈRIC ELIAS TRIO

Jazz fusió


Cristian González piano i teclat

Èric Elias baix

Abril Saurí bateria

Sempre atents al batec de l'escena més jove de casa nostra, ja fa uns anys que tenim el radar sobre el jove i talentós baixista Èric Elias. Ens fa sempre molta il·lusió presentar músics que no han passat mai pel nostre escenari, especialment si són joves i prometedors. Us animem a contagiar-vos de la seva energia per acabar l'any!

diumenge 31 desembre  i dilluns 1 de gener

TANCAT

La darrera bogeria del Sunset ha estat llogar durant una setmana un Steinway & Sons model D, el piano de gran cua per excel·lència, que habitualment només es pot escoltar en grans teatres i auditoris, i el posarem a disposició d'alguns dels millors pianistes de l'actualitat. A més de l'extraordinària ocasió que suposa escoltar aquests grans artistes en solitari, l'experiència sonora pels assistents serà única, per la sintonia entre grans pianistes, el súper instrument, la bona acústica, i el millor públic possible. Festival històric!