dissabte 17 abril 18.00 h i 20.00 h  ·  a l'escenari interior amb aforament limitat

ANDREU ZARAGOZA

QUARTET feat.

MICHAEL LEAGUE

Jazz Jacophonic


Andreu Zaragoza guitarra

Abel Boquera piano i teclats

Michael League baix

Ramon Prats bateria

Grup format per primeres espases del jazz català, molt estimats al Sunset, on hi han actuat desenes de vegades des dels inicis del Club. En aquesta ocasió tan especial, comptaran amb la participació estel·lar del gran baixista Michael League, a qui molts coneixereu per ser fundador i ànima dels Snarky Puppy. Un altre imperdible de la temporada, que hem d'agrair a la generositat dels músics, i al suport dels socis, mecenes i institucions que creuen en la música en viu.

entrada: socis 18 euros / no socis 25 euros

dissabte 24 abril 18.00 h  ·  a l'escenari interior amb aforament limitat

MERITXELL NEDDERMANN

Festival CurtcircuitMeritxell Neddermann veu, teclats i loops

Meritxell Neddermann ha estat en contacte amb la música des de la infància. Amb els anys va començar a escriure la seva pròpia música i a experimentar amb loops, pedals i vocoder i la veu, confeccionant un so propi que s’alimenta de diversos paisatges musicals, des de la música clàssica, el jazz o l’indie. Després del llançament del seu àlbum debut el març del 2020, ‘In the Backyard of the Castle’, aquest any passa per Curtcircuit per sorprendre’ns amb un espectacle intimista i catàrtic que ens deixarà a tots corpresos.

entrada: socis 8 euros / no socis 12 euros

30 d'ABRIL - DIA INTERNACIONAL DEL JAZZ 2021

dissabte 10 abril 18.00 h i 20.00 h  ·  a l'escenari interior amb aforament limitat

BOVER & HORELLOU

QUARTET

Jazz


Gaël Horellou saxo

Albert Bover piano

Masa Kamaguchi contrabaix

David Xirgu bateria

Gaël Horellou és un dels grans saxofonistes actuals, amb un to i llenguatge increïbles, sonant sempre fresc i energètic. Per aquesta primera gran cita internacional al Sunset des de fa més d'un any, Horellou unirà forces amb Albert Bover, amb qui ha establert aliança artística a París, on ambdós resideixen. Bover és un dels nostres jazzistes més importants, i brindarà a la proposta el seu trio fabulós, que completen els genials Masa Kamaguchi al contrabaix i David Xirgu a la bateria.

entrada: socis 12 euros / no socis 18 euros