dissabte 2 març a les 22.00 h

LEO SIDRAN & THE GROOVY FRENCH BAND

25 anys amb Leo Sidran


Leo Sidran veu i guitarra

Paul Sany piano

Max Darmon baix

Romain Bouiges bateria

El petit de can Sidran ens ha visitat en nombroses ocasions, una de les darreres acompanyant al seu pare Ben, en una gira per celebrar els seus vuitanta anys. Leo, que ja ens ha fascinat amb alguns concerts de la seva banda, torna al Sunset per celebrar els vint-i-cinc anys des de la publicació del seu primer àlbum. En aquest quart de segle, Leo Sidran ha consolidat la seva carrera com a líder i compositor, rebent fins i tot reconeixements com un Oscar. Les seves cançons us encantaran i la Groovy French Band és molt potent!

diumenge 3 març a les 20.00 h

YONATHAN AVISHAI TRIO

JazzYonathan Avishai piano

Yoni Zelnik contrabaix

Donald Kontomanou bateria

Un cotitzat pianista de l'escena internacional del jazz i company habitual del trompetista Avishai Cohen i el contrabaixista Omer Avital, Yonathan Avishai ha fet de la delicadesa la seva marca registrada. Pel seu debut al Sunset comptarà amb el contrabaixista Yoni Zelnik, a qui ja hem pogut escoltar en vàries ocasions, i a la bateria hi haurà per primera vegada al nostre escenari l'aclamat Donald Kontomanou.

dissabte 9 març a les 22.00 h

ADRIAN CUNNINGHAM & IGNASI TERRAZA

Jazz - l'art del duetAdrian Cunningham saxo i clarinet

Ignasi Terraza piano

Un problema imprevist d'agenda va impedir que aquests dos músics fenomenals actuessin per primera vegada a duet al nostre escenari el mes passat, i van ser substituïts pel nou trio de guitarra del mestre Terraza, que va exhaurir les entrades i deixar molts aficionats en llista d'espera. Per no decebre els apassionats seguidors dels magistrals Cunningham i Terraza, hem reprogramat com més aviat millor el seu concert, que serà de segur una delícia pels amants del jazz clàssic més sofisticat i elegant.

diumenge 10 març a les 20.00 h

JAZZ JAM SESSION

JazzSébastien Falzon piano

Toni Pujol contrabaix

André Mallau bateria

Les jam sessions han estat una de les marques de la casa des dels inicis del club, acollint de manera periòdica trobades de músics de diferents estils i nivells. Amb l'arribada de la pandèmia es van haver de suspendre aquestes sessions, i ara en torna una, la dedicada exclusivament al jazz, de manera mensual fins al final de la temporada. Per la represa, un trio base sensacional molt vinculat al Sunset, i s'espera la participació de molts de jazzistes que ens faran passar un vespre meravellós.

dissabte 16 març a les 22.00 h

SUNSCAPE

JazzEmmanuel Beer hammond i sintetitzador

Jules Le Risbé piano i Rhodes

Thomas Doméné bateria

Sunscape presentà a l'octubre de 2023 el seu primer disc, un viatge aeri i melodiós, qualificat de "revelació" a Jazz Magazine, la principal publicació de jazz francesa. En concert, ens portaran a un món vibrant, fusionant els tons acústics, elèctrics i sintètics dels teclats. Emmanuel Beer i Jules Le Risbé van crear el trio al voltant d'aquesta barreja de piano i Hammond, i ràpidament van incorporar a Thomas Doméné a la bateria, per modelar la seva música original amb deliciosos sons de la vella escola.

dissabte 23 març a les 22.00 h

SUSANA SHEIMAN QUARTET

From Ella to SarahSusana Sheiman veu

Xavier Algans piano

Pere Loewe contrabaix

Xavi Hinojosa bateria

Dues de les grans veus del jazz, que han deixat una empremta indeleble en la història d'aquest estil, que tot i ser úniques i incomparables, coincidien en molts aspectes. Amb rangs vocals pràcticament il·limitats, Ella era pura musicalitat i intuïció, mentre que Sarah era el coneixement del llenguatge jazzístic a la perfecció i tenia la qualitat d'escollir les notes justes a cada moment. Aquest repertori va de l'una a l'altra descobrint al públic les delicioses diferències entre ambdues Dives.

diumenge 24 març a les 20.00 h

SUNSET RHYTHM KINGS

Jazz de Nova Orleans


Pau Casares clarinet i saxo

Oriol Vallès trompeta

Dani Alonso guitarra i trombó

Marc Martín piano

Queralt Camps contrabaix

Joan Casares bateria

Un any més els Sunset Rhythm Kings seran presents mensualment a la nostra programació, per delectar-nos amb el seu fantàstic jazz de Nova Orleans. En el seu repertori hi trobem clàssics de la tradició de Crescent City, així com alguns arranjaments sorprenents i divertits de temes que segur que reconeixereu de seguida. Els seus concerts són ideals per gaudir en família. No us els perdeu!

dissabte 30 març a les 22.00 h

RAMON CARDO &

CESC ADROHER TRIO

presentació del disc Tan lluny, enlloc


Ramon Cardo saxo

Cesc Adroher guitarra

Abel Boquera orgue

Caspar St. Charles bateria

Aquest concert és un viatge als racons més emocionants del jazz, amb una mescla electritzant de ritmes, melodies i solos que deixen sense alè. Adroher i el seu trio s'associen amb Ramon Cardo per presentar una sèrie de composicions originals que van enregistrar l'estiu passat. Es tracta d'una mirada actual a la tradició on la vitalitat desbordant de Cardo s'uneix a l'elegant estil d'Adroher i al tàndem rítmic Boquera-St. Charles per crear un so que atrapa a l'oient des del primer moment.